Det kan være frustrerende for politikere å møte virkeligheten, men når man har lullet seg inn i lala-land for lenge, får de ta det på egen kappe.

Raymond Johansen må gjerne si «fy faen» så mange ganger han orker når har blir konfrontert med å grabbe til seg mest mulig penger i en dyrtid mange nordmenn må be om avdragsfrihet for å få råd til julegaver, folk flest ser tvers gjennom det. Overraskelsesmomentet ligger dog hos NRK, som faktisk konfronterer ham med det.

Helseminister Ingvild Kjerkol møter også motstand, i eget parti. Lokallagene og moderpartiet ror ikke i samme retning når det gjelder sentralisering av helsetjenester. Nok en gang skal Nord-Norge lide for stupid politikk, det finner ikke lokallagene seg i.

Mens Norge tar imot «hjemreise» «nordmenn» fra Gaza, som hverken kan språket eller har satt sin fot på norsk jord tidligere, knytter ekstremvenstre og nazi-islam tettere bånd. Kan en historielekse i Irans revolusjon være til hjelp, kanskje?

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig ca. kl. 20:00

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.