Kulturministeren blotter puppene, statsministeren danser med dusker og justisministeren går på galla i gjennomsiktig kjole, samtidig som Norge ramler fra hverandre økonomisk, takket være grønn fantasiøkonomi, hårete mål og snobbete elitister.

Brød og sirkus, med våre politikere som hovedrolleinnehavere, ser imidlertid ut til å bli en fiasko på lik linje med politikken de påtvinger nordmenn, for nå har flere begynt å stille relevante spørsmål rundt det grønne skiftet. At danskene nå pålegger bønder klimaavgifter, mens norske prestisjeprosjekter går i vasken lover ikke godt for den europeiske adelsklassen.

Velkommen til Dagsorden med Kent Andersen og Rebecca Mistereggen.

Youtube:

Podbean:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.