Det er dagen før dagen nordmenn jubler over og feirer vårt vakre lands selvstendighet, men hvor selvstendige er vi egentlig? Politikerne har trinnvis sørget for at vår suverenitet har blitt overlevert til overnasjonale organisasjoner, hvorfor er ikke nordmenn mer forbannet?

I Frankrike demonstrerer folk i gatene, mens vi i Norge ser på NRK, en rådyr organisasjon man må betale for uansett om man ser på eller ikke. I Europa ser vi antydninger til at politikere ser galskapen i det grønne skiftet. Men kan vi stole på dem? Biden-regimet og Støre-regjeringen ser ikke ut til å reversere kostbare klimatiltak, så derfor risikerer USA og Norge til å forfalle økonomisk.

Er det på tide å finne fram høygaflene?

Det diskuterer Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens Doc-TV.

Velkommen til kveldens sending.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.