Påsken har vært fylt med krim, både voldtekt, knivstikkinger og drap. Det er ikke den type påskekrim nordmenn har kultur for, men det er nå en del av den nye normalen.

I kveldens Rett på sak diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen drapet i Steinkjer, og transideologien som har slått røtter og destruert all fornuft i USA. Joe Biden stiller til gjenvalg, bønder i Sentral- og Øst-Europa protesterer og regjeringen sier nei til lave fartsgrenser i Oslo.

Det blir gjensyn med Preben Aavitsland og påskemirakler, samt en titt på Bud Lights strategi om å nå ut til både kvinner og menn ved å benytte seg av en mann i dameklær som frontfigur i deres nye reklamekampanje.

Velkommen til Rett på sak.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.