Innsiden av EU-parlamentet er en interessant affære, «kunsten» som pryder gangene taler om en Jesus som elsker sadomasochister, normalisering av transmenn og lesbiske, kyssende kvinner ikledd hijab, samtidig som unionen forsøker å blidgjøre den mest intolerante ideologien i manns minne.

Document tok riktignok turen til Brussel for å overse en koronahøring bestående av vitnemål fra medisinske eksperter verden over, men vi fikk mer enn vi hadde forestilt oss. Ukens første Rett på sak handler derfor om erfaringen fra EU-parlamentet på generell basis, med intervjuer av blant annet Christine Anderson, Cristian Terheș og Francesca Donato.

Også en rekke fortvilte demonstranter fra Irland hadde tatt turen, etter ukevis i Irlands gater uten å bli hørt. Vi fikk en oppdatering på hva som egentlig foregår i Irland og hvorfor vi ikke hører om det.

Velkommen til mandagens Rett på sak.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.