Lørdag var det premiere på Mikki Willis Plandemic 3: The great awakening, en dokumentarfilm som virkelig visualiser hvordan det totalitære har sneket seg inn i samfunnet vårt. Document tok turen.

Det er sterke bilder som blir vist, med påfølgende sterke inntrykk. Dissidenter fra Kina forteller hva som skjer bak lukkede dører og hva vi i Vesten står overfor om vi ikke vedkjenner oss det vi med egne øyne ser skje rett foran oss. Pandemien har vært et slags klimaks, det vil briste eller bære, spørsmålet er for hvem: For oss eller de selverklærte overherrer?

Velkommen til kveldens Dagsorden.

[arve url=»https://rumble.com/embed/v2pnleo/?pub=7qe73″ /]

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.