Tirsdag kom dommen i saken Iris Frohe mot Hamar kommune, Hamar kommune fikk medhold. Onsdag tok Document turen til advokat Barbro Paulsens kontor for å høre hva hun syntes om dommen og hva som skjer videre.

Frohe ble sagt opp fra jobben som sykepleier ved legevakten i Hamar kommune da hun som uvaksinert ikke godtok forskjellsbehandling fra arbeidsgiver, som krevde at hun skulle teste seg hver 72. time, noe hennes vaksinerte kollegaer ikke måtte, trass i at det ikke forelå bevis for at vaksinen hindrer smitte.

Frohe etterspurte en medisinskfaglig begrunnelse og forholdsmessighet, noe arbeidsgiver ikke kunne fremlegge, annet enn at de hadde gjort om FHIs anbefalinger til instruks.

Saken mot Hamar kommune har fremdeles ikke resultert i at Frohe har fått svar på sine spørsmål og nå er hun dømt til å betale kommunens saksomkostninger.

Velkommen til kveldens sending.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.