Det velter inn saker med et voldsnivå som gjør det til en prøvelse bare å lese om dem. Hvordan det er for ofrene og pårørende, kan vi knapt forestille oss. Det kan heller ikke være lett å sitte dag ut og dag inn og høre på sakene rulle opp.

Det gjør Øyvind Thuestad, og vi spør ham: Hva skjer med det norske samfunnet? Vi opplever vold på et nivå vi aldri har sett maken til i moderne tid. Flere av gjerningsmennene er seriekriminelle. Hva skjedde med forbudet mot å bære kniv offentlig? Disse gjerningsmennene har gjort det til en vits.

Hvorfor er det så lave straffer? Hvorfor er det systemet som bøyer seg for å forstå gjerningsmennene, igjen og igjen? Hva med litt forståelse for ofrene?

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.