Siste dag av saken Iris Frohe mot Hamar kommune. Vi får et intervju med advokat Barbro Paulsen som forstår kompleksiteten i saken: Alle parter sparker ballen videre. Alle skylder på en annen instans og her er det mye å velge mellom, fra kommuneoverlege til Folkehelsa, Helsedirektoratet, statsråden, WHO og FN.

Er vi her vitne til at nok en område blir løftet ut av det nasjonale rom og over i det globale? Byråkratiet er mestre i å gjemme seg og unndra seg ansvar. Det er her man kan leke ta den ring og la den vandre. -Det var ikke meg, sier byråkraten og sender ballen videre. -Det var ikke meg, sier nestemann og slik går leken. Det er umulig å få noen til å si «the Buck stops here», det er jeg som bestemmer. Ingen vil sitte med svarteper. De har fått med seg at coronapolitikken ikke er noen vinnersak og at negative nyheter strømmer inn.

Det spørs om dommeren har fått med seg den siste utviklingen. Det går fort.

Noen vil oppleve problemer med avspilling av streamen. Hvis det er deg kan du trykke på lenken under for å se sendingen direkte på Rumble:
https://rumble.com/v260uj2-doc-tv-i-retten-iris-frohe-vs-hamar-kommune-andre-og-siste-dag-sendes-2100.html

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.