Det er så lett for politikere, som lever i en annen virkelighet enn resten av oss, å beskylde oss for å ikke vite bedre eller kunne nok, men sannheten er at det er vi som kjenner konsekvensene av deres hodeløse politikk på kroppen.

Da hjelper det lite å fare med halvsannheter, fantasiforestillinger, manipulasjon eller andre hersketeknikker for å korrigere oss. At den franske presidenten vil kriminalisere å vise ham misnøye, kommer neppe til å gjøre franskmenn noe mindre opprørske i tiden framover. Det ene narrativet etter det andre rakner og det skal bli vanskelig for eliten å sy sammen restene til noe som helst.

I kveldens sending diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen den ekspanderende kløften mellom eliten og folket, og hvilke konsekvenser dette har hatt så langt.

Velkommen til Rett på sak.

Sendingen kan sees når Rumble har fullført prosesseringen.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.