Den 8. mars er kvinnedagen, men nå har kvinner, likhet med pride, fått en hel måned å bruke til å feire kvinnekjønnet og anklage resten av verden for intoleranse – problemet er bare at eliten ikke vil definere hva en kvinne er.

Når definisjonen av hva en kvinne er, er relativ og flytende, kan det synes meningsløst å feire både kvinnedag og kvinners historie måned. Samtidig skal Tyskland drive feministisk utenrikspolitikk, men hva er feminisme i disse dager? Og hvordan kan noen som helst definere seg som feminister og samtidig sende store summer penger til land som forfekter den kvinnefiendtlige ideologien islam?

Det diskuterer Christian Skaug og Rebecca Mistereggen i kveldens Dagsorden.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.