Sprengningen av Nord Stream er blitt en møllestein rundt halsen på USA og Norge. Den vil ikke forsvinne før sannheten kommer på bordet. I mellomtiden planlegger EU-parlamentet en spesialdomstol som skal stille Russland for retten. Det skurrer. Hvis man skal svinge fru Justitias sverd, må hun være blind og ikke et redskap for Vesten.

Norske medier skriver ikke om Nord Stream. Derfor tror nordmenn at saken har lagt seg. De får ikke vite at under Sikkerhetsrådets behandling for ti dager siden, opptrådte professor Jeremy Sachs på vegne av verdenssamfunnet og gikk inn for opprettelsen av en uavhengig kommisjon som skal granske sprengningen.

Hvis pilene skulle fortsette å peke i retning av norsk medvirkning, vil det være helt ødeleggende for bildet av Norge som fredsnasjon.

Når vi i tillegg har tjent grovt på sabotasjen, er begeret fullt. Det er ikke sikkert tyskerne vil være begeistret over Norges rolle, selv om den norske regjeringen i dag er i kritthuset i både Berlin og Brussel.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.