Det vi hører om krigen er en pyntet versjon: En fortelling om heroisme. Men virkeligheten er annerledes og virkeligheten er alltid å foretrekke. Seymour Hersh har gode kilder i amerikansk etterretning. De forteller at Zelenskyj og generalene stjeler som ravner. «Våre» penger.

CIA-sjef William Burns var i Kyiv i januar og presenterte en liste på 35 navn. Zelenskyj sparket ti av dem. Han er selv en av de verste.

For oss som har levd med propagandaen i over et år er dette vanskelig å ta inn over seg. Derfor kan heller ikke mediene gjengi historien, den vil svekke den politiske oppslutning om krigen.

Men sannheten vil komme ut.

Støre besøkte USS Gerald R. Ford lørdag. Det var dette hangarskipet han var på da han var i Washington høsten 2021 og trolig fikk beskjeden om at Nord Stream kom til å bli sprengt – med norsk hjelp.

Nå kom hangarskipet etter Støre til Oslo. Onsdag kom utenriksminister Tony Blinken.

Alf R. Jacobsen tror amerikanerne vil be Norge om mer penger til Ukraina og krigen. Vi tjente jo så mye på at Nord Stream ble sprengt. På tide å gi noe tilbake.

Det tror Alf R. Jacobsen vil være amerikanernes budskap.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp billetter til boklansering i Oslo den 8. juni her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.