Det er ingen tvil om at krigen mot Trump har gått inn i en ny fase som nærmest må beskrives som preget av endetid. Denne stemningen glir over i klimafantasiene som også drømmer om endetid. Vi må prøve å bruke vår sunne fornuft.

Den grønne politikken dreper byene. En spasertur langs det som en gang var en av Oslos paradegater – Bygdøy allé – viser tomme butikkvinduer som griner mot en. Dette er Oslos beste vestkant, med kjøpesterke nabolag. Men når du ikke får lov å bruke bil, vil gater og bydeler dø. De grønne bryr seg ikke.

De anklager Trump for å lede en sekt. Men den grønne bevegelsen oppfyller kravene. Den er en sekt, og den radikaliseres mer og mer.

Nå har EU vedtatt forbudet mot fossilbiler fra 2035. Galskap er et for svakt ord.

Urbicid var et ord som ble brukt under krigen i Bosnia. De grønne politikerne fører krig mot byene, som ikke kan overleve uten fossilbilen.

Det er Kina som er vinneren, men det vil ikke våre medier innrømme.

Den nye globale eliten har en ny lekegrind på det gamle Oslo lysverker, der Vestkantbadet lå. Det er omgjort til luksushotell og luksusleiligheter.

Hvis man skal finne frem til hvem som har rett, må man bruke en induktiv metode. Man må bruke suspended judgement: ha flere tanker i hodet samtidig og notere seg argumenter og indisier. Da vil man oppdage nokså fort at Alf R. Jacobsen arbeider metodisk og er langt mer overbevisende om Nord Stream 1 og 2 enn Støre og regjeringen.

Det samme gjelder 6. januar og Trump.

Det er ennå ikke for sent å redde demokratiet. Men det krever engasjerte borgere som forstår hva som står på spill.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.