Verden var onsdag opptatt av Putins kunngjøring om delvis mobilisering. Det ble sagt at det var krigspartiet som hadde fått gjennomslag. Advarslene haglet. Det som ikke blir trukket frem, men som Document har fulgt over mange år, er fremveksten at et krigsparti i Amerika.

Dette har røtter langt tilbake. Helt siden Dwight Eisenhowers berømte advarsel mot det militær-industrielle kompleks. Dette komplekset er mektigere enn noensinne. Det har smeltet sammen med 17 etterretningsorganisasjoner til Den dype staten. I den inngår Demokratene, mediene og tusentalls advokater og lobbyister i Washington.

Disse er interessert i krig.

Men amerikanerne gikk trøtte av krigene i Det utvidede Midtøsten. Trump var populær med sitt krav om å trekke soldatene hjem. Også det klarte Biden å fucke opp.

Nå kan han i stedet drive stedfortrederkrig i Ukraina. Han bruker 70-80 milliarder dollar på å forsvare Ukrainas grenser, men løfter ikke en finger for å forsvare USAs. Tvert imot. Han inviterer millioner av illegale til et USA hvor politiet er svekket i den grad at byene er lovløse.

Denne diskrepansen er umulig å overse, men våre medier gjør det. De står selv for en politikk som ligner på Bidens.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.