Biden har stilt seg selv i den verst mulige posisjon for en leder: Han blir presset til å gjøre ting han ikke ønsker og han vet ikke hva konsekvensen blir. Biden har hittil vært ettergivende overfor Putin, men krigspartiet i Washington er rasende og de forlanger at han manner seg opp.

Derfor holdes det møter med opsjoner for å sende styrker til Øst-Europa. Danmark sender noen fly og en fregatt. Men Støre svarte kategorisk nei, da han ble spurt om ikke Norge skulle delta. -Norge må passe på nordområdene, svarte Støre. Med andre ord: La de andre gjøre jobben.

Norske medier er likevel store i kjeften.

Hvis mediene var medier ville de fortalt publikum at EU overhodet ikke er med på noen eskalering. Da er USA også låst. USA kan ikke go it alone i Europa.

Biden burde si det. Men Demokratene har løyet så mye om Russland at de føler seg tvunget til å stille opp og være tøffe.

Dette er et farlig spill. Hvis man har en svak utgangsposisjon, men forsøker å tøffe seg, kan det gå helt galt.

Putin gir gjerne amerikanerne en blodig nese, hvis han kan gjøre det uten å risikere gjengjeldelse.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.