Vår sivilisasjon har avskaffet «fiende». Hvis noen fortjener navnet, er det de som insisterer på at vi har fiende. Derfor vender myndighetene/eliten sin vrede mot de som fremdeles står for «republikanske» dyder: konservativ kristendom, nasjonalfølelse, trofasthet til familien og historiske røtter.

Alt dette har de erklært krig.

De har innført en sensur som gjør at folk for lenge siden ble tause.

De som har råd til å si noe offentlig, er pensjonister. Derfor er det militærveteraner som er dratt for retten for 6. januar av Biden-regimet.

Norske myndigheter/medier er helt lojale til dette nye herredømmet.

Joe Biden er blitt symbolet på hvor sykt og dekadent dette samfunnet er. Han rir inn i solnedgangen, og han og hans like truer med å ta USA med seg. Men det er ikke sikkert de klarer det.

Nå vil mediene og krigspartiet avlede oppmerksomheten fra problemene på hjemmebane ved å hisse til krig mot Russland. Men Biden klarer ikke en gang true. Han kom til å si at USA ikke ville foreta seg noe hvis Putin foretok en liten incursion inntrengning i Ukraina.

Er det mulig? Biden kan bli skiftet ut. Men samtidig er han nyttig.

Muligheten er der for at Putin har samlet 127.000 soldater på grensen til Ukraina som en avledning for Xi Jinping, som forbereder en invasjon av Taiwan.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.