Ukraina kjemper en frihetskamp, men hjelper vi ukrainerne ved å kaste ut russere fra Vesten. Enten det er ansatte på fiskebåter, idrettsutøvere eller kunstnere. Denne moralske renhet er ikke noen hjelp til Ukraina det er noe helt annet.

Hadde vi ikke nok med å ta inn det som skjer på bakken i Ukraina om vi ikke også skal ta stilling til at russerne skal fordrives fra våre samfunn? Dette skaper en stor ulykke.

Politikerne kan ikke løpe fra konsekvensene av deres egen politikk. Er det derfor noen er sinte på Document fordi vi våger å pirke i den kollektive fordømmelsen av russere? Kollektiv fordømmelse har aldri vært sunt.

Vi er enige om at Putin styrer et brutalt kleptokrati. Nå er det innført 15 års fengsel for å spre løgner om krigen, som heller ikke må omtales som krig.

Samtidig hørte jeg på BBC i går at en av stjernene på Metropolitan i New York var blitt sparket fordi hun var russer og fordi hun ikke hadde villet fordømme Putin.

Er dette et tegn på styrke eller noe helt annet?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.