Jake Sullivan hadde mandag kveld et møte med sin kinesiske motpart Yang Jiechi. USAs store frykt er at Kina skal støtte Russland. Da vil situasjonen være dramatisk endret.

Vi fores med et bilde av Russland trengt på defensiven, og det sies åpenlyst at russisk økonomi skal knuses

Jens Stoltenberg gjentar talking points om at russerne har løyet og nå kanskje forbereder false flagg-operasjoner med kjemiske eller biologiske våpen. Han sier det er løgn russere farer med når de sier det er biologiske våpenlaboratorier i Ukraina finansiert av USA. Men det er ikke noe russerne finner på. Det var viseutenriksminister Victoria Nuland som sa det i Kongressen, under ed.

Tucker Carlson stemples som landsforræder av amerikanske medier og politikere. Også krigen brukes innenrikspolitisk til å ramme ens fiender.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.