Overskriften er hentet fra Sigmund Freud. Det er en uro og et ubehag i samfunnet som varsler at noe er galt, selv om få setter ord på det. En av de som forsøker er Jordan Petersen. Han gjør en glimrende analyse av krigen i Ukraina og Veste i forelesningen: Russia Vs. Ukraine Or Civil War In The West?

Petersen er nådeløs mot et Vesten som ikke aner hva det holder på med. Det er selvsentrert, narsistisk og har problemer med å se den andre. Putin er ikke Hitler.

Amerikanske politikere har sagt de skal knekke Russland, det er det sanksjonene og våpenleveransene tar sikte på. Har de glemt hva russerne har gjennomgått i sine kriger? På et eller annet nivå slår denne selvoppholdelsesdriften inn. Har vi den?

Vi har skiftet ut kristendommen med koke og pride er blitt statsreligion. Vi forstår ikke at andre nasjoner ser dette skuespillet og forstår at Vesten er blitt svak.

I Russland bygges det kirker, i Vesten rives de, vandaliseres eller omgjøres til andre formål. Og hva med innholdet i det prestene sier?

Foredraget kan sees her:

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.