Federal Reserve, den amerikanske sentralbanken, bestemmer pengemengden. Under krisen i 2008 innførte Obama noe han kalte quantitative easing, et pent ord for å trykke penger. Hver måned trykker Federal Reserve 100 milliarder dollar og pøser ut. De har lovet å slutte, men det pågår fortsatt.

I tillegg kommer superpakkene på tusenvis av milliarder dollar. Folk får en pen sum for å sitte hjemme, så hvorfor skulle de gå tilbake til jobb? Det betyr at arbeidsgiverne mangler folk. Produktiviteten har ikke tatt s

Biden har gjort alt galt: Avlyste oljeledningen fra Canada. forbød leting og utvinning på føderalt land, stanset et gigantisk gassfelt i Alaska. USA var verdens største energiprodusent under Trump. I stedet tillot Biden at Putin fikk fullføre Nordstrøm 2.  Putin skuffer inn gassinntekter fra Vest-Europa og prisen på fossilt drivstoff har steget en dollar for amerikanerne. Biden ville vise at han kunne gjennomføre det grønne skiftet. Men han vil gjøre alt på en gang.

Han bryr seg ikke om hva han har lovet. Han innførte vasksinetvang, både for offentlig ansatte og store private selskaper.

Det er grenser for hvor langt du kan presse folk. Folk innen helsevesen, politi, brannvesen, ambulanse og flygeledere nekter å la seg vaksinere. Sist måned gikk 4,3 millioner ut i arbeidsledighet heller enn å ta vaksinen. En smart president ville skjønt at han har strukket fellen for langt, men ikke Biden.

I stedet brennmerker justisminister Garland foreldre som protesterer mot kritisk raseteori for å være terrorister. Tucker og Laura har en hårreisende historie om en far som ble lagt i jern i Loudon, Virginia, og hengt ut i mediene. Det viser seg at datteren på 14 ble voldtatt av en gutt i skjørt på jentetoalettet. Men skoleledelsen nekter at noe har skjedd for å kunne få vedtatt transelover som åpner for flytende kjønn.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.