Tucker er en av de få som står mot galskapen. Nancy Pelosi har fremmet en lov om at grensene er ukrenkelige og må forsvares med makt. Hvilke grenser? Ukrainas. Amerikanske soldater skal dø for Ukraina, mens USAs grense i sør, mot Mexico, står vid åpen, og der strømmer det inn hundrevis av illegale, hovedsakelig menn, hver natt.

Samtidig vet vi at Hunter Biden ble betalt 80.000 dollar i måneden for å sitte i styret for gasselskapet Burisma, under ledelse av en korrupt oligark. Pappa Joe skrøt av at han fikk sparket riksadvokaten da han ble for nærgående mot Burisma. Ukraina har derfor spilt en merkelig rolle i amerikansk politikk i lang tid.

Det er vanskelig å frorstå at et lands myndigheter kan gjøre noe slikt mot egen befolkning.

Men en parallell er den norske regjeringens Taliban-svermeri. Heller ikke den vet hva den innlater seg på.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.