Det som skjer rundt oss, fungerer ikke slik vi er vant til. Det er snakk om fundamentale endringer. Ting kommer ikke til å bli som de var: USA er endret og det vil vare lenge før det finner igjen balansen. Vi vet ikke hvem som kommer til å gå seirende ut av striden.

Det vi vet, er at norske medier lever av å fortelle eventyr. Det egner seg dårlig. Du får ikke høre om hvordan amerikanske universitetssykehus opererer barn under 18 år: fjerner bryster og penis og lager kunstige vaginaer. Flere journalister, deriblant Tucker Carlson og Chris Rufo, har avslørt denne kommersialisering av bestialske inngrep. De har funnet reklamen for inngrepene på sykehusenes hjemmesider.

Sykehusene mener seg trakassert. De har skrevet til justisminister Merrick Garland og ber ham gripe inn mot det de kaller desinformasjon. De vil at mediene skal rettsforfølges for å skrive sannheten.

Det er det nye Amerika.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.