Vi er pålagt munnkurv, men det er også mediene som sørger for å praktisere omerta, taushet. Hvis du lurer på hvorfor ikke mediene rapporterer noe du hører eller ser, så er svaret at det stemmer. Det kalles en negativ bekreftelse. I det minste kan du ha det som hypotese at det stemmer, inntil det motsatte er bevist.

Konkret gjaldt det sammensetningen av de innlagte på sykehus. Vi hører lite eksplisitt om etnisk sammensetning, og forklaringen er høyst sannsynlig at den er uheldig for den offisielle versjon.

Biden har gjort en 180 graders endring i corona-politikken: Nå skal beslutningene tas på delstatsnivå, ikke føderalt.

Mediene later som ingenting.

Det er illevarslende at Biden-regimet har trappet opp vaksinetvang. Samtidig som det skjer en meningstvang. I begge tilfeller snakker vi om en dreining i autoritær retning.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.