Tidligere  CIA-agent Buck Sexton sa de forløsende ord: Biden-regimet krysset i natt Rubicon da de sendte titalls FBI-agenter for å raide huset til Donald Trump. Trolig er det for å legge et løp som munner ut i en tiltale for en alvorlig forbrytelse slik at Trump ikke kan stille i 2024.

Men det er mye som kan gå feil før en slik strategi lykkes. Hvis Biden-regimet tror de kan skremme eller avskrekke Trump-velgere fra å stemme så er virkning trolig det motsatte.

Oppslutningen om Trump var opp ni millioner fra 2016 til 2020. Det må ha skremt eliten som er fast bestemt på å hindre et gjenvalg, koste hva det koste vil.

Når velgerne ser knyttneven blir de skremt. Dette er ikke det USA de har sendt sine sønner og døtre ut i krig for.

Norske medier var forbausende tamme i dag. De klarte ikke helt mobilisere den triumferende tonen som flere i anti-Trump-mediene gjorde. Er det fordi de aner uråd?

[arve url=»https://rumble.com/embed/v1crlh7/?pub=4″ /]

https://www.youtube.com/watch?v=O-WgD0IZ8-s

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.