Vedum og Sylvi i Politisk kvarter. Vedum ramset opp et langt synderegister som FrP hadde på samvittigheten etter åtte år i regjering: De satt med olje- og energiministeren da regjeringen meldte Norge inn i Acer. Etter Søviknes kom Tord Lien, som sa at strømmen skulle bli billigere med utenlandskabler. Sylvi trakk frem Ola Borten Moe, som var olje- og energiminister før de borgerlige tok over. Begge hadde m.a.o. svin på skogen.

Men ba noen av dem lytterne om unnskyldning? Nei, og dermed visste de at selv nå er det ingen vilje til forandring, den forandringen som velgerne vil se: Slutt å lyve for oss!

I USA flyr Biden-regimet inn våpenføre menn fra Midtøsten og Afrika/Asia på natten. Dette minner om operasjonen med black sites under krigen mot terror. Også da var det mystiske flyvninger, også i Skandinavia. Det var terrormistenkte som ble fløyet til forhør i sentra i vennligsinnede land, som Polen.

Nå flyr Biden-regimet potensielle terrorister inn i USA i nattens mulm og mørke. Hvorfor potensielle? Fordi ingen vet hvem de er. Dette er det motsatte av hva Trump gjorde: Han stanset innreise fra syv land, hvorav syv muslimske, fordi myndighetene der ikke hadde kontroll med egne borgere. Det lå altså ikke noe fiendtlig i det, slik liberale medier skrek seg hese om. Det var en kjølig sikkerhetsvurdering. Man kunne ikke vite hvem mennesker som fløy fra disse landene var.

Nå gjør Biden-regimet det stikk motsatte: De flyr inn ukjente, ufiltrerte, ikke-undersøkte unge menn under dekke av mørket, på tider da små flyplasser er stengt, og slipper dem ut i samfunnet.

Det er som en sikkerhetsvakt sier som bare står og ser på, et forræderi mot det amerikanske folk, og alle vet det.

Er norske medier opptatt av dette? Ikke i det hele tatt. De er opptatt av å fortelle at USA blir et høyreorientert diktatur hvis Trump kommer tilbake.

Demokratiet kan bryte sammen i USA. Norge må være forberedt.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.