Hva bør man gjøre hvis målet er å ødelegge en nasjon? Victor Davis Hanson stiller spørsmålet i en kronikk i Epoch Times. Og han gir velkjente svar: Først må man sørge for at USA ikke lenger er selvforsynt med energi. Dette var en av de aller første avgjørelsene til den sittende presidenten. Støre følger i det samme sporet.

Biden kuttet ut Keystone-rørledningen. Han reduserte antallet nye olje- og gasslisenser på føderalt land til et historisk lavt nivå. Han reduserte produksjonen av amerikansk energi mens USA var under full nedstengning på grunn av en panikk som følge av en pandemi.

Biden erklærte krig mot kullkraft og atomkraft. Han smisket med velgerne ved å tømme de strategiske reservene av petroleum, slik at prisene på drivstoff kunne synke noen cents før mellomvalget.

Så kansellerte han olje- og gassfeltene i Arctic National Wildlife Refuge. Han blokkerte også en viktig rørledning for naturgass.

Videre overregulerte og demoniserte han fracking, som var avgjørende for at USA under Trump klarte å bli selvforsynt med energi. Biden sørget for at investeringene i leting og produksjon forsvant.

Prisen på drivstoff ble hevet til det uoverkommelige, og akkurat som Europa satset Biden alt på den falske utopien om grønn, fornybar energi. Deretter ble seddelpressene kjørt for fullt, og billioner av dollar ble pøst ut i markedet. Amerikanere fikk Money for Nothing, og inflasjonen var en naturlig konsekvens, mens arbeidsgivere skriker etter nye folk som foretrekker å holde seg hjemme  og leve av statlig støtte.

Omfordeling i Bidens USA betyr å rasere middelklassen og sende pengene til milliardærer og lojale statsansatte. Akkurat det samme skjer her i Norge, men Støre tror Ap stuper på meningsmålingene fordi folk ikke skjønner politikken. Det motsatte er realiteten, men Støre har ikke truffet på virkeligheten på mange år.

Selv fagforeninger og trofaste Ap-velgere reagerer. Tyskland har nok en gang vist seg som et dårlig forbilde.

Tysk økonomi mot stupet, kan ramme hele eurosonen

Man følger et script: Både Biden og Støres regjering fordømmer de rike åpent og abstrakt, men smisker med de som er ute etter statlige  klimasubsidier. De som klarer å drive selvforsynende og lønnsom industri foraktes og straffes. Derfor flytter de produktive styrtrike ut av landet.

For å sikre ødeleggelsen av en nasjon må grensekontrollen oppheves. USA slipper inn millioner av illegale migranter, mange av disse er rene gangstere, narkolangere, halliker som leverer småjenter som sexslaver.

USA har opphevet skillet mellom borgere og de som kun oppholder seg i landet. Nesten 50 millioner av de som bor i USA er født i et annet land.

Vår regjering henter mengder av migranter til Norge, mens milliardene og milliardærene sendes ut av landet.

Tilliten til valgsystemet må ødelegges, og Demokratene er godt i gang. Demokratene vil gi alle stemmerett, uansett nasjonalitet og manglende ID. Valgdagen er avskaffet, tellingene følger tempoet som gjør svindel mulig.

De venstrevridde milliardærene som kontrollerer sosiale medier opererer som Demokratenes stormtropper. At Elon Musk nå har tatt over Twitter har ført til en ren panikk i hovedstrømsmediene, som virker å frykte ytringsfrihet mer enn de frykter atomkrig og valgfusk.

Elon Musk er blitt farlig, mener kommentator Shazia Majid i VG. Hva er hun redd for?

Han bruker sitt eierskap i Twitter, og ikke minst sin Twitter-konto til blant annet å systematisk undergrave tradisjonell presse, dele desinformasjon og konspirasjonsteorier og late som han driver legitime folkeavstemninger.

Det gjør Musk farlig, ikke bare for den dypt splittede USA, men også for resten av verden. For han har en ideologi og en bøllete oppførsel som øker splittelsen og omfavner hets og sjikane under dekke av ytringsfrihet.

Hans metode, hvem han omfavner og fremhever – og hans fundamentalistiske syn på ytringsfriheten kan få alvorlige konsekvenser.

De som protesterer mot utviklingen blir kalt landssvikere og «valgfornektere», og anses som en trussel mot demokratiet. For demokrati kan kun eksistere hvis Demokratene får styre som USAs eneste gyldige parti.

Institusjoner som FBI, CIA og Justisdepartementet er proppfulle av folk som er alliert med Demokratene. Universitetene er enda verre.

Den amerikanske idealet som en melting pot er avskaffet, og erstattet med woke ideologi og identitetspolitikk, som dømmer mennesker etter hudfarge, ikke etter karakter. Martin Luther King jr. hadde en drøm, men den er nå utdatert. Alle som protesterer blir umiddelbart definert som rasister.

Klansamfunnet gjenoppstår, og splittelsen virker nesten umulig å reparere i et land hvor det er rasistisk å si at alle liv betyr noe, og muligens straffbart hvis man sier at en mann ikke kan være en lesbisk mor. Enten er man belønnet av sin maskulinitet og sine hvite privilegier, eller fordømt av evig undertrykkelse som svart, homo, trans eller kvinne.

Den uunngåelige stammekrigen hylles, rasediskriminering er et krav. Statuer av amerikanske helter veltes og knuses, alle som ikke følger scriptet boikottes, trakasseres og kanselleres. Selve historien anses som noe plastisk og viskes ut. Fremtidens mennesker konstrueres allerede i barnehagen, og foreldre som ikke viser 100 prosent aksept blir kalt «innenlandske terrorister».

Så reduserer man enhver mulighet for at USA skal respekteres av andre land. Fadesen i Afghanistan og Bidens tiggerferd etter olje i Venezuela, Saudi-Arabia og Iran er symboler på et land som er i ferd med å begå nasjonalt selvmord.

For at ingen skal reagere høylydt må ytringsfriheten drepes, og Silicon Valley bidrar uten å blunke. Frie ytringer defineres som hatefulle ytringer og må straffes. Medier som tenker selv må utestenges og ruineres, både i USA og her i Norge.

Deretter definerer man alle som ikke er klimahysteriske woke venstrevridde som fascister som må anses som en trussel.

Den største fienden er selvsagt Trump, som allerede før han ble valgt ble utsatt for massive angrep. Dette fortsatte gjennom hele hans tid i Det hvite hus, og etter at han gikk av. Selv om påstandene om Russia collusion, Ukraina og papirene som ble konfiskert på Mar-a-Lago ikke førte til noen former for bevis, så fortsetter mediene å skrive om dette som om alle påstandene var sanne.

Her i Norge sa vår tidligere statsminister at de som var uenige med hennes politikk var et «sammensurium». Vi var the deplorables – de avskyelige.

Erna kaller folk som er uenige med henne, for «sammensurium»

Pandemien ble spikeren i kista for mange av oss. Ingen ville fortelle oss om hvor viruset hadde oppstått. Selv om de visste at det ikke fantes bevis for at mRNA-dosene beskyttet mot smitte, så ble de uvaksinerte behandlet som kjeltringer. Samfunnet ble nedstengt, økonomien ble rasert.

Så kjørte myndighetene på med idiotiske klimatiltak og sinnssyke drømmer om The Great Reset, Agenda 2030 og stadig økende fattigdom.

Hanson avslutter sin artikkel som selvsagt handler om USA:

We have done all of the above. It would be hard to imagine any planned agenda to destroy America that would have been as injurious as what we already suffered the last two years.

Slik er det i Tyskland, Storbritannia og Norge også. Det er dette Støre og Vedum må forstå: Vi vet hva dere holder på med. Vi ser hva som er målet. Og vi velgere vil ikke stemme på partier som har som bevisst mål å ødelegge vår nasjon og fremtidshåpet for våre barn.

Så får man bare håpe at det finnes noen oppegående personer i Høyre, som forstår hvorfor det går så galt med den sittende regjeringen, og sørger for å ikke gjenta katastrofen.

Dessverre er det ingenting som tyder på dette. Det finnes mange oppegående folk i Høyre. Men ingen av disse sitter i ledelsen.

Håpet ligger derfor i USA, hvor millioner av amerikanere ikke er villige til å gi opp kampen.

Les også:

De uvaksinerte fortjener erstatning etter undertrykkelsen de har vært utsatt for

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som e-bok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.