Nå er det klart at verdens rikeste mann overtar Twitter. Våre eliter er livredde fordi Elon Musk truer med å gjenskape ytringsfriheten. Dette kan ikke woke-mafiaen tolerere.

EU har allerede gjort det klart at den frigjorte fuglen som Musk har erklært, skal tvinges inn i buret igjen.

I Europa må fuglen fly etter våre regler, skriver EU-kommissær Thierry Breton på Twitter. Det er å kaste hansken til dem som vil ha ytringsfrihet. Forstår EU hvem de utfordrer?

EU vil tukte Musks Twitter: Må følge våre regler

Det er full nedsmelting i de såkalte liberale mediene, som anser at helvetes porter er åpnet og at resultatet vil bli ondskap og blasfemi mot woke-religionen.

Twitter kan bli en «såpeboks for hatefulle ytringer», skrev Euronews. Det er virkelig ekstraordinært hvor mye noen frykter frie mennesker.

Musk startet showet med stor humor, da han inntok Twitters hovedkvarter med en «sink» og erklærte: «Let that sink in.»

Nå preges våre eliter av full panikk, og det fryktes at selv Donald Trump vil gjenvinne sin rett til en Twitter-konto.

NTB antyder at det er gitt at Trump hadde ansvaret for 6. januar, dette som ustanselig kalles et kuppforsøk til tross for at kun to Trump-tilhengere døde. Brendan O’Neill kommenterer i Spiked:

De grufulle utsiktene til et Musk-drevet sosialt medium, med litt mer frihet på nett, hvor kvinner får lov til å kalle menn for menn, og hvor Trump blir sluppet løs nok en gang for å fyre av sine krydrede tweets, har sunket inn i hodene deres siden dette først ble kjent for noen måneder siden, skriver Brendan O’Neill i Spiked.

Twitter kan bli et «avløp av hatefulle ytringer og desinformasjon», klynket en skribent for New York Times i april.

Så hvis man sier «ytringsfrihet», så hører de «kloakk». Så lite liker de at folk får lov til å ytre hva de mener om den gjengen som har kontrollen og styrer våre samfunn.

«Fuglen er frigjort», tvitret Musk. Han har sagt at han skal gi 75 prosent av de ansatte i Twitter sparken, og angivelig har sjefen Parag Agrawal allerede blitt kastet ut, sammen med flere andre i ledelsen. Så nå er USA truet, ifølge en livredd skribent. Fascistene vil ta over, for (som alle nå burde ha lært) så er jo frihet det samme som fascisme.

Det mest slående med Musk og Twitter er den demente reaksjonen det skaper. Musk alene kommer ikke til på egen hånd å gjenopprette friheten til å ytre seg som har kostet så mye kamp. Det vil kreve mer enn nettbaserte satsinger av en kontrær milliardær for å snu strømmen av sensur, kansellering og sosial skam for dem som tenker feil, som har blitt et så viktig og grusomt trekk ved anglo-amerikanske politiske liv.

Men Musk er en start, han sier at han vil trekke Twitter i motsatt retning. Han vil gå mot strømmen, og kan derfor føre til en flom. Musk er ikke revolusjonær, han bruker bare litt gammeldags fornuft. En type fornuft som våre såkalte eliter har plassert i glemmeboken for minst ti år siden.

Musk har sikkert sine egne kyniske planer, han fremstår jo som et klassisk halvgalt geni. Men hva sier han selv? Skal vi tro på ham når han sier at det er «viktig for sivilisasjonens fremtid å ha et felles digitalt bytorg, der et bredt spekter av tro kan diskuteres på en sunn måte, uten å ty til vold?»

Selv velger jeg å tro at Musk mener dette, alternativet blir å tro på frykten til disse foraktelige elitene som har sviktet oss på aller groveste måte i mange tiår.

«Twitter uten moderering … betyr at løgner og desinformasjon vil overvelde sannheten», skriver New Republic. Så redde er svikerne som har styrt våre vestlige samfunn rett mot avgrunnen.

«La sannhet og usannhet kjempe mot hverandre; hvem har noen gang plassert sannheten nederst i et fritt og åpent møte?» skrev John Milton i et opprop om fri presse i 1644.

Milton hadde ikke møtt våre dagers eliter, som truer mennesker med fengsel for å si at menn ikke kan være lesbiske mødre. Folk klarer ikke engang gi svar på enkle spørsmål som «Hva er en kvinne?» Det har faktisk blitt straffbart å ikke være en idiot.

I woke-mafiaens øyne vil sannheten alltid bli knust av bullshit i en reell kamp.

Hvis de bare visste hvor mye dette fortalte oss om hvor rusten deres egen tro på menneskeheten har blitt, hvor mye deres tillit til vanlige mennesker har forfalt og hvor mye de har mistet troen på vår evne til fornuft og godhet, tror jeg de ville slutte å si det.

De ville sluttet å si at de fryktet den «innvirkningen på samfunnet og politikken hvis Elon Musk kjøper Twitter».

Det er som å si at de frykter friheten. De må da mene at de frykter at friheten til å tyrannisere andre skal forsvinne.

Andre sammenligner det at Musk tar over Twitter med da Hitler og nazistene tok makten i Tyskland (selvsagt).

Vet de ikke at fascismen – hvordan kan jeg si dette – ikke var spesielt liberal? Nazistene brente bøker, forbød kunst, forbød politiske partier og kontrollerte alle midler for massekommunikasjon.

Men i 2022 er det friheten som skaper fascisme, ikke det motsatte, slik historien viser oss.

Shaun King frykter at hvite nasjonalister nå vil trakassere verden via Twitter under Musk. Å være vitne til panikken blant de såkalt liberale kreftene skaper nok glede og skadefryd til å holde det gående i noen dager.

Anti-Musk-gjengen vekker frykt for «fascisme» i et desperat forsøk på å opprettholde beskyttelsen av sin ideologiske tro mot offentlig uenighet og irettesettelse. Det de omtaler som «hatefulle ytringer», «løgner» og «desinformasjon», er ofte bare vår alternative måte å tenke på.

I denne krigen om sannhet er transaktivistene selve frontkjemperne. De vil at vi skal tvinges til å fremføre de mest idiotiske løgner. Sannhet og sunn fornuft kriminaliseres, og noen få promille skal dominere en hel nasjon.

Babylon Bee ble utestengt fra Twitter fordi de tildelte Rachel Levine prisen som «Årets mann». Levine er en mann, med alt utstyr på plass. Men Rachel Levine definerer seg som kvinne. Da må verden akseptere hans idiotiske definisjon.

Babylon Bee lot seg derimot ikke skremme, og publiserte senere en sak hvor Sannhetsministeriet hadde erklært at Levine var en kvinne. Sannhetsministeriet er hentet fra George Orwells klassiker «1984».

Men noen nekter, jeg er en av disse, og dette gjelder sikkert mange av våre lesere også.

Det er på tide at millenials i Silicon Valley som har levd et helt liv i hjernevaskelse ikke lenger bestemmer hva vi vanlige folk har lov til å ytre.

Derfor håper jeg Musk innfrir forventningene mange har til ham, og åpner Twitter-kontoene til både Donald Trump og Babylon Bee.

Et maskineri av sensur har festet seg som en skjemmende betennelse i det en gang så frie og fascinerende internettet. Hvis Musk demonterer i det minste noe av denne betennelsen, vil det være en god ting.

Personlig mister jeg respekten for alle som påstår at det finnes kvinner med penis, og som bruker ord som «fødeforeldre». Jeg forakter absolutt alle som tar i bruk ikke-eksisterende ord som «hen».

Forakten er nesten like stor for dem som til stadighet bruker ord som bærekraftig, dugnad og fellesskap.

Elon Musk er ikke vår redning, men han gir en liten dråpe av håp. Så får vi se om det vil ha noen effekt på sikt.

Google og Apple har for lenge siden advart om at hvis Musk tar over, vil de fjerne Twitter fra sine appstores. Om dette er reelle trusler er det vanskelig å vite, men andre nettsteder har blitt utestengt tidligere.

Krigen har begynt.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.