Det Tucker avslører om meningsterror i USA, synes å høre hjemme i Sovjetunionen. Og Norge er i samme båt. Jeg satt fredag kveld og så TV 2-korrespondent Øystein Bogen fortelle om Elon Musks styring av Twitter. Ifølge Bogen holder Musk på å ødelegge Twitter. Han tvinger folk til å jobbe lange dager og vil legge Twitter på en linje som passer med hans eget ståsted «langt ute på høyre fløy».

Alle som følger med, vet at dette er løgn. Musk er libertarianer. Han har nettopp invitert Jordan Peterson tilbake til Twitter. Det ser ut til at et flertall av brukerne vil at Trump også skal få komme tilbake. Det er dette som utløser panikk på venstresiden.

Faktum er at norske medier er i mot pressefriheten de lever av. Men de sier det ikke uten omsvøp. I stedet kaller de det «ytre høyre». Ytre høyre er et annet ord for ytringsfrihet.

Skal venstresiden klare å gjøre dette trikset igjen og igjen, må de stadig fylle på med nye eksempler. Nå er det Musk de vil ødelegge. I USA ødelegger de mennesker og virksomheter daglig, akkurat som i det gamle Sovjetsamveldet.

Tucker har gjort et timelangt intervju med grunnleggeren av et dataspillselskap. Etter at Roe vs Wade var avskaffet, våget han å si offentlig at han var pro-life. Da nedkalte han en bannbulle over sitt eget og firmaets hode, verre enn noen pave kunne gjort. Medier og aktivister går etter strupen, de forsøker å ødelegge offeret som menneske. Gründeren sier at han tenkte på å ta livet av seg.

Cancel-culture er et altfor svakt uttrykk for det som skjer i USA. Sosial terrorisme er mer dekkende.

David Chappelle er en komiker som våget å rose J.K. Rawling for å si at kjønn var et biologisk faktum. På grunn av dette ble han utsatt for en nådeløs kampanje.

Fra demonstrasjonen mot David Chappelle utenfor Netflix’ hovedkvarter i oktober 2021. Slike figurer er det mange av blant transaktivistene, og de vinner ikke akkurat publikum, men de har myndighetene og George Soros-industrien i ryggen. Ingen tør røre dem.

Myndighetene er enten på defensiven eller på parti med de radikale.

Tucker åpner med en komiker, Josh Denny, som måtte avlyse en forestilling i Rutherford, New Jersey, da Antifa gikk amok på Twitter, slik at utleierne fikk kalde føtter. Denne komikeren har hatt fire avlysninger på like mange uker. Forfatteren Ann Coulter fikk nylig spolert et foredrag på sitt Alma Mater, Cornell University, av brølende aktivister som ropte: «Dine ord er vold!»

Var det ikke det vi fikk høre etter 22. juli: at ord kan være vold? Hvor vi ble introdusert for ordet tankehandling. Norge var tidlig ute, men har ikke klart å henge med på utviklingen i USA. Vi er likevel kommunistiske nok til at mediene ikke vil fortelle hva som foregår.

Skulle revolusjonen fra oven lykkes i USA, vil det være slutt også for demokratiene i Europa.

Demokratene har bygget en allianse som også har en voldelig spydspiss: BLM og Antifa.

Antifa er fredet. De kan gjøre som de vil. Ingenting hemmer dem. De er Demokratenes stormtropper, deres SA.

Politiet og ordføreren i den lille byen Rutherford lot som om de hadde avverget en voldelig konfrontasjon da møtet med Josh Denny ble kansellert. Det var han som var problemet, ikke de som truet med vold.

At de uhindret kan bruke Twitter til å intimidere, er det ingen i norske medier som legger merke til, opptatt som de er av å knuse Musk.

Tucker lukter seg frem til hvor hunden ligger begravet: Uten sensur og kontroll mister venstresiden makten. Den er helt avhengig av kontroll, og denne kontrollen blir mer og mer totalitær. Et stort medium som Twitter kan ikke bli åpent, for da rakner deres makt. Så totalitære er de blitt at de ikke tåler at samtalen løper fritt.

Det vil også bli deres bane. Men det er ingen gitt å si hvor lang og hard kampen kommer til å bli.

De bruker metoder som er hentet rett ut av kommunismens kokebok: sensur, kontroll og personlig ødeleggelse. Hvis de får muligheten, vil de stramme grepet. Rettsstaten er allerede sterkt svekket, og det avsies politiske dommer.

Det FBI-avhopperen Steve Friend kunne avsløre, er at prosessen er straffen. Når FBI tropper opp foran private hjem med en hel flåte av biler, rambukk og maskinpistoler, er det ikke fordi de tror at familiefaren er farlig. Det er for å skremme vannet av foreldrene og barna og kretsen rundt dem. Det er for å vise sin makt.

Det ligger i den sosialdemokratiske tradisjonen at frihet ikke har hatt særlig høy status. Det ser vi nå når ytringsfrihet og privat eiendomsrett svekkes og statens makt vokser her hjemme. Men intensiteten er foreløpig ikke like sterk som i USA.

Mediene nøyer seg med å drive propaganda, ved å skremme folk med Trump og Musk.

Dét er ille nok.

Folk forberedes på at det må drives en permanent kampanje mot høyreekstreme og kanskje rydde dem unna hvis de blir farlige nok.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som e-bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.