I egenskap av å stille som uavhengig presidentkandidat var Robert F. Kennedy Jr. invitert til The Glenn Beck Podcast. 

Som det gamle Rom…

Under samtalen spår Kennedy en nært forestående økonomisk kollaps i USA og hevder at kandidaten USA denne gang velger til president vil avgjøre om USA skal gå inn i en langsom gjenoppbygging eller synke ned i ødeleggelse og kaos – likesom det gamle Rom.

– De som gjør fredelig revolusjon umulig, vil gjøre voldelig revolusjon uunngåelig.

Kennedy som opprinnelig stilte som kandidat for demokratene, stiftet i januar partiet We The People. Han understreker i podcasten at han nylig fikk stor oppmerksomhet for sin State of the Union-tale der han fremhevet de dystre tidene landet er inne i.

– Den virkelige krigen i USA idag står ikke mellom høyre- og venstresiden; det er en klassekrig.

WEF er en milliardærklubb

Kennedy lover å ta et oppgjør med legemiddelindustrien, sikre grensene og han er sterkt pro-israelsk. 

– WEF er en gutteklubb av milliardærer som flytter rikdom oppover og søker å utøve totalitær kontroll over alle andre. Og de har kapasitet til å gjøre det. Det er forbløffende at disse menneskene er i stand til å fortelle verdenslederne hvordan de skal styre oss.

Appellerer til høyre og venstre

Kennedy appellerer både til høyre- og venstresiden og har fått betydelig støtte fra unge velgere. Hans kritikk av etablissementet og ukonvensjonelle tilnærming gjør ham imidlertid kontroversiell. Reaksjonen på hans kampanje fra den øvrige Kennedy-klanen har i stor grad vært negativ.

Kennedy advarer mot konsekvensene av den føderale regjeringens økonomiske politikk og nasjonens voksende gjeld, noe han mener er uholdbart og ødeleggende. Han tar til orde for store nedskjæringer i forsvarsbudsjettet og fordømmer storkapitalens innflydelse på politikken og mangelen på åpenhet og ansvarlighet i regjeringen.

I podcasten uttrykker Kennedy bekymring over økende sensur og kontroll av informasjon, særlig på sosiale medier, og efterlyser ytringsfrihet og transparens.




 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.