Floridas populære guvernør Ron DeSantis (R) er ikke interessert å gi noen form for innflytelse til internasjonale organisasjoner som World Economic Forum (WEF) og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Klaus Schwab var av en eller annen grunn invitert til G20-møtet i Indonesia. Der holdt han en tale om en kommende «dyp systemisk omstrukturering av vår verden».

Bond-skurken og WEF-sjefen Schwab sa også at verden vil se annerledes ut etter denne forvandlingen, skriver Rair Foundation.

Den svenske journalisten Peter Imanuelsen skrev på Twitter:

– De skjuler det ikke engang lenger. Dette er The Great Reset.

Imanuelsen er kjent under nicket PeterSweden, og anses av hovedstrømsmediene for å være en ytre høyre-profil, noe Imanuelsen selv benekter.

Ron DeSantis, som allerede har sagt at Florida er stedet hvor woke går for å dø, er klar og tydelig i forhold til WEF. Dette ble klargjort i en kommentar fra DeSantis’ pressesekretær Bryan Griffin:

– Vil ikke skje i Florida, tvitret Griffin.

Griffin henviste til en uttalelse fra DeSantis i august.

– I Florida vil vi ikke ha verdiene til Davos, vi vil ha verdiene til Destin, Dunedin og DeFuniak Springs.

– Resolusjonen vedtatt i dag vil pålegge Floridas fondsforvaltere å gjøre gode investeringer basert på avkastning, ikke woke ideologi. ESG er død ved ankomst til Florida.

ESG (environmental, social, governance) er en av disse retningslinjene som påtvinges selskaper, ofte som krav fra myndigheter som har underkastet seg ideologien til WEF og WHO.

Tok avstand fra WHO

I mai 2022 sa DeSantis at han ikke under noen omstendighet ville underskrive WHOs pandemiavtale.

– Det kommer ikke til å skje, sa DeSantis den gangen.

Han sa videre at elitene går inn for en svært skadelig politikk. Florida avviser disse skadelige tiltakene, som å sperre unger ute av skolen. Nettopp derfor ønsker så mange å flytte til Florida, mente DeSantis.

Denne avtalen ble gladelig signert av våre myndigheter, da vår helseminister Ingvild Kjerkol uten å nøle overlot norsk helsepolitikk til WHOs kontroll. WHO får gjennom avtalen makt til å overstyre nasjonale regjeringer og parlamenter og gi globale direktiver under pandemier eller under forberedelse til en mulig pandemi.

DeSantis seiler opp som en mulig presidentkandidat i 2024, og det kan derfor ende opp med en kamp mellom Donald Trump og DeSantis.

Floridas guvernør har uttrykt seg langt tydeligere enn Trump når det gjelder både WEF og WHO, noe som kan tjene til DeSantis’ fordel.

Allikevel forventer de fleste at det er Trump som blir Republikanernes kandidat i 2024. DeSantis vil nok uansett være en høyaktuell kandidat i 2028.

Les også:

Regjeringen gir kontrollen over vår helse til WHO

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!


Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.