Klaus Schwab og WEF vil frata oss individuell frihet og overlate avgjørelsene til eksperter. Men går det an å stole på eksperter etter pandemien og klimagalskapen?

I en æra hvor så mange «eksperter» er avslørt som svindlere og sjarlataner, fremstår det som en risikabel gambling å bruke slike eksperter som ryggraden i en plan om å ta over makten i verden. Men dette er planen til Klaus Schwab, den ultimate Bond-skurken som leder World Economic Forum, skriver Revolver News.

Schwab ønsker en verden som styres av en global regjering, og virker å tro at han kan tvinge massene til å gi opp deres friheter, rettigheter og suverenitet til fordel for disse hersens ekspertene.

Men tilliten til ekspertene har forvitret. Det var eksperter som krevde vaksinetvang og nedstengning under pandemien. Eksperter fortalte oss at syrere var høyt utdannede, og at den såkalte flyktningkrisen ville gi oss store inntekter.

Eksperter vedtok at Tyskland burde satse på Energiewende, noe som har ført Europas sterkeste industri ut i resesjon.

Norske eksperter fortalte oss at strømkablene og tilknytningen til et skakkjørt europeisk energimarked ville koste oss forbrukere kun et par øre ekstra per KWh.

Planene til Schwab virker virkelighetsfjerne, men WEF har allerede stor innflytelse. Som Schwab selv stolt har fortalt, så har hans skitne organisasjon allerede penetrert mange vestlige regjeringer, som f.eks. Canada og Norge, hvor Barth Eide er WEFs representant, selv etter Børge Brende overtok rollen som  direktør i WEF.

Kronprinsparet har vært såkalte Young Global Leaders.

I Canada sitter Chrystia Freeland som Trudeaus nærmeste medarbeider, hun er både finansminister, visestatsminister og medlem av styret i WEF.

Joe Biden er en av de vestlige politikerne som babler Build Back Better som papegøyer, selv Boris Johnson var en del av papegøyegjengen.

Myndighetene i Australia og New Zealand forsøker nå å benekte sine tyranniske handlinger under pandemien.

Store deler av Vest-Europa raserer sine egne land ved å innføre hodeløse klimatiltak som ikke har noen annen effekt enn å føre befolkningen ut i fattigdom og store deler av næringslivet ut i konkurs eller ut av landet.

Nylig holdt Klaus Schwab en tale under G20-møtet. Marc Morano er forfatteren av boken The Great Reset: Global Elites and the Permanent Lockdown, og sier at Schwab vil at nasjonene skal gi fra seg det lille av suverenitet de fortsatt har, og overlate makten til eksperter utvalgt av Schwab og WEF.

Morano ramser opp tiltak vi aldri har stemt på, som forbud mot fossile biler, vaksinetvang, nedstengninger, krigen mot kjøtt etc. Det som skjer rett foran øynene våre, under møter i WEF og FN, er et internasjonalt samarbeid som med nasjonale myndigheters hjelp vil avskaffe demokratiet og innføre en global, fascistisk regjering.

Det dreier seg i praksis om et globalt slaveri, en ny føydalisme på speed, og selv barna utnyttes som våpen av disse kreftene. Vi vanlige folk, vi deplorables (sammensuriumet) skal bo i skoesker i et fengsel som kalles 15-minuttersbyen, og etter hvert vil det kreves av oss at vi finner lykken i et liv hvor vi ikke eier noe som helst.

En gang i tiden ga vi fra oss makten til våre nasjonale myndigheter, og tenkte at dette må vel gå bra. Nå får vi høste inn det vi har sådd, ved å ofre friheten for en falsk trygghet. Tilliten til være nasjonale politikere er ikke-eksisterende av de som er informerte, men myndighetene kontrollerer skolene, akademia, mediene og kulturen, så alt for mange lar seg fortsatt lure.

Skolevalget var en stor og positiv overraskelse, og antyder at ungdommen gjennomskuer woke som ren idioti.

Dessuten: WEF-mafiaen og LGBTQ-aktivistene er som nattdyr, de er som vampyrer som ikke tåler sollyset. Derfor må man kjempe etter å finne fram til sannheten, som tar livet av tyranniet på lengre sikt.

Dragging them into the public eye, for all to see, could be one way to crush their tyrannical globalist schemes.

Les også:

Den nye føydalismen: Eiendomsretten under angrep, friheten skal fjernes

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.