Verdens globale og selvutnevnte elite vil samles senere i år for å «akselerere implementeringen av Agenda 2030», ifølge en kunngjøring fra de uvalgte tyrannene som utgjør World Economic Forum (WEF).

Utspillet kom tidligere denne uken, ifølge National Pulse.

FN og WEF virker frustrerte over mangel på fremskritt mot det globale, sosialistiske diktaturet de drømmer om. Det går for tregt med gjennomføringen av The Great Reset og stebroren Agenda 2030, som er en ideologisk etterfølger til et tidligere forsøk, kjent som Millennium Development Goals.

Klaus Schwab trodde pandemien skulle sette fart på hans dystopiske utopi, men fremstår skuffet over utviklingen. Av elitepreget sedvane får covid-19, krigen i Ukraina og økende kostnader på mat og drivstoff skylden, selv om særlig sistnevnte nettopp skyldes klimatiltak som fremmes av WEF og FN.

Nå skal globale ledere og representanter samles for å utvikle strategien og fremskrittet mot det WEF beskriver som «uten tvil den største menneskelige bestrebelsen noensinne for å skape fredelige, rettferdige, likeverdige og bærekraftige samfunn».

FNs avdeling for økonomiske og sosiale spørsmål argumenterer for praktiske løsninger som kan akselerere fremgangen på Agenda 2030, også kjent som FNs bærekraftmål.

Vakkert på overflaten, med drømmer om å utrydde fattigdom og sult etc., viser disse bærekraftmålene en oppskrift på hvordan man kan skape et globalt, sosialistisk diktatur hvor alle blir like fattige, men der noen selvsagt er «likere enn andre», for å sitere Orwell.

Resistance is futile, synger Laibach.

What we are you will become
a parasite absorbing souls
we’ll suck your culture brains energy
and plant your genes to our collective being
Do not fight against us
Resistance is futile
And you will be assimilated with Blitzkrieg

Men håpet er absolutt ikke ute, mener Victor Davis Hanson. Jeg er enig: Den gryende panikken i WEF og FN-apparatet viser at folkets motstand gir håp. Bønder i Nederland, truckers i Canada, disse er vår tids helter, og vi bør forplikte oss til å følge i deres fotspor.

«The Great Reset» er i ferd med å bli virkelighet, men ikke slik elitene tror

Norske politikere spradet stolt rundt med FN-pins mens nasjonen sto i sin største krise etter krigen, etter at våre politikere i ren global lydighet hadde bestemt seg for å stenge ned hele samfunnet, rasere bedrifter, ødelegge familier, splitte befolkningen og føre barn og ungdom til selvmord. Selv kongefamilien deltok i propagandaen.

Ap-politikere skal ha skryt for ikke å ha hevet seg på denne bølgen av synlig svik i form av FN-pins. Men de støtter hele agendaen, derom hersker det ingen tvil.

Agenda 2030 passer godt inn i planen til WEFs Great Reset, så man mistenker et samarbeid her. Myndighetene i 191 land har godkjent disse sinnssyke planene. Få eller ingen av befolkningene har blitt spurt. Demokratiet er i praksis allerede avskaffet i de få landene hvor demokrati noensinne fikk vokse frem.

Since Davos 2o21, the WEF has publicly discussed how these goals can be used to achieve the ‘Great Reset,’ which would see ordinary people able to own nothing personally. The WEF claims this will increase happiness in the world.

Dette er ingen konspirasjonsteori, det er veldokumenterte fakta som forteller oss hva WEF og Agenda 2030 jobber for. Angrepene på privat eiendom har akselerert på grunn av det grønne skiftet, det er lykken dette vil medføre som er den store løgnen.

WEF fokuserer på noe som kalles «borgerlig deltakelse» for å presse planene sine. De beskriver dette som å takle «økonomisk ulikhet, kjønnsubalanser, korrupsjon og miljøforringelse».

Borgerne har mistet sine rettigheter og ruineres av galskapen. Mantraet equity gjennomsyrer bøkene til Klaus Schwab, og viser vei mot en global kommunisme. Klimahysteriet bidrar til å gjøre befolkningen fattigere, til fordel for noen ytterst få superrike, utvalgte mennesker.

Dette kaller disse rene Bond-skurkene for Build Back Better.

In the quest to build back better,” says the WEF, “civil society is proposing new ways of achieving the SDGs and creating a better post-pandemic world.

SDG = Bærekraftmål (Sustainability Development Goals).

Verdiene skal spres jevnt, som ifølge ren kommunisme. Det at Vesten har skapt kapitalisme, frie markeder og demokrati, skapte også vår velstand. Den bør vi nå skamme oss over, siden islamistisk tyranni og afrikanske stammekriger ikke har oppnådd lignende suksess. Tenker man equity, så skal alle oppleve den samme fremgangen.

WEF og FN klarer ikke å øke fremgangen i shithole countries, derfor må de vellykkede landene knuses. Og vi er så snille og godmodige at vi lar det skje, og stemmer på de samme idiotene gang etter gang.

Nå øker de globale tyrannene tempoet, og det er på tide at befolkningen våkner. WEF erklærer at FN er halvveis til målet Agenda 2030.

This year’s report is especially crucial as we’re nearing the halfway point of Agenda 2030.

Personlig er jeg ikke som Demokratene i USA, som oppfordret til vold og trakassering av alle som støttet Trump. Men det er lokalvalg i høst, og de politikerne som våger seg ut i valgboder, bør presses mot veggen rent verbalt.

Still dem spørsmål, tving dem til å svare, og ikke gi deg. Mens man oppfører seg dannet, og selvsagt lytter på svarene, uten å avbryte som en ren Kamzy.

Ser du noen med FN-pins, bør de konfronteres. Spør hva de mener om strømprisen, innvandring, bistand og statlig sløsing. Ikke la dem slippe unna med å dele ut brosjyrer til overhøflige pensjonister.

Det er våre barns liv de ødelegger. De bør stilles til ansvar, uansett partitilhørighet.

Min forakt er partipolitisk uavhengig.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.