Som Document har skrevet om, annonserte Jordan Peterson hos podcasteren Joe Rogan at han vil lansere et konsortium i oktober/november som en slags konkurrent til Klaus Schwabs World Economic Forum (WEF).

Denne gruppen vil diskutere spørsmål knyttet til global filosofi og politikk.

Noen av ideene har til formål å gi «alternative visjoner av fremtiden» – det vil si alternativer til de apokalyptiske fortellinger som fremmes av WEF og andre globalistisk orienterte organisasjoner.

Jordan Peterson setter opp et alternativ til WEF

Dette får pseudonymet Flat White til å stille følgende spørsmål i The Spectator Australia: – Who will rule ze vrold?

Sarkasmen mot Bond-skurken Klaus Schwab er tydelig, faktisk så tydelig at artikkelen beskriver situasjonen som «the best James Bond film plot in town».

Peterson sier at hans konsortium skal stille spørsmål i stedet for krav, og være i opposisjon til WEFs anti-humane visjoner, som er ute av kontroll.

– You don’t get to impose your Utopian vision in the service of your narcissism on the poor.

– You don’t get to save the planet by making energy prices so expensive that no one poor can afford them.

Videre sa Peterson at han ønsker å fokusere på mennesker, og ikke på en forutinntatt idé om at det er for mange munner å mette og at det er ondskapsfullt å få barn.

Men kan Peterson lykkes? The Spectator peker på et åpenbart problem: Peterson er et godt menneske.

WEF har skaffet seg enorm økonomisk innflytelse gjennom å love makt og midler til mektige individer hvis de samarbeider med WEF mot folket for å skape systemer det er umulig å rømme fra. Vi så resultatet under covid-krisen, og vi ser resultatet under det grønne hysteriet, som fører til energipriskrise, inflasjon og fattigdom.

Peterson vil tilbakeføre makten til borgerne, og utfordre det globale byråkratiet og den antidemokratiske drømmen et globalt diktatur som preger Schwab og hans mange allierte.

Bare rikdom blir for kjedelig for Davos-mafiaen. Derfor ønsker de å underholde sin narsissisme ved å diskutere og pønske ut ulike metoder for å forstyrre sivilisasjonens naturlige orden og utvikling.

Hvis Petersons prosjekt skal lykkes, må han invitere såkalt vanlige folk, ikke bare akademikere og intellektuelle.

The only way for Peterson to be successful is if he opens up membership of his club to the common people – to make it the world’s most powerful consortium of citizens, small businesses, and family farmers.

Kampen mot WEF krever et internasjonalt, konservativt opprør, kanskje endog en revolusjon. Og kanskje Jordan Peterson er den riktige mannen til å tenne den første gnisten.

Nylig holdt han en tale i Canadas hovedstad Ottawa som ble en realitet til tross for en hel rekke forsøk fra mektige krefter på å få stanset eller kansellert arrangementet. Peterson angrep disse kreftene under talen.

– Where are the 36 organisations who called for the event to be cancelled? There were exactly zero protesters. CBC News, have you anything to say about that? No? I thought not … you pathetic lying cowards.

Peterson gir seg ikke så lett, det har han vist flere ganger siden han ble verdensberømt etter at han høsten 2016 kritiserte en canadisk menneskerettslov, Bill C-16, hvor han kritiserte hvordan loven var skrevet slik at den åpnet opp for påbudt bruk av nyskapte kjønnspronomener i omtale av transpersoner.

WEF-gjengen bruker apokalypsen som politisk virkemiddel, de påstår at vi må følge deres orde for å unngå at jorden går under. Dette så vi under pandemien, og det er et fast innslag i klimapolitikken.

Denne apokalypse-politikken er et farlig politisk verktøy som har forført barna våre og infisert Vestens økonomiske elite.

Det er ennå ikke for sent for dem som har alliert seg med Schwab å ombestemme seg, angre og heller alliere seg med folket og demokratiet. Så kan man jobbe for en bedre fremtid for alle, ikke bare den styrtrike, woke, antidemokratiske og narsissistiske mobben som forsøker å gjenskape føydalismen, verre enn noensinne.

Imagine how furious the citizens of the West will be when it becomes obvious they gave up democracy, capitalism, and their human rights for a green-tinted doomsday lie…

Stadig flere begynner å forstå hvilken enorm trussel Klaus Schwab og World Economic Forum utgjør. De truer vår økonomi, vår trygghet og våre individuelle rettigheter. De er i ferd med å avskaffe selve håpet.

WEF-gjengen er mektige, men de er få. Vi forhatte – «vanlige folk», deplorables, sammensuriet – vi er mange.

Klaus Schwab, Espen Barth Eide, Børge Brende og de andre lakeiene for WEF kan ikke gjemme seg i de sveitsiske alper for alltid.

Før eller siden dukker vi opp, kanskje med en glisende Jordan Peterson i spissen. Gotcha!

Les også:

Den nye føydalismen: Eiendomsretten under angrep, friheten skal fjernes

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.