De er egentlig gamle «hvite» mennesker: Hilde Schwab, Klaus og Ursula von der Leyen i Davos januar 2020. Foto: Alessandro della Valle / AP / NTB

Den globalistiske eliten har nå et så solid jerngrep på vestlige samfunn at de i praksis kan gjøre som de vil i full åpenhet, i trygg forvissning om at ingen kan stoppe deres «grand plan» – også kjent som «grønt skifte» og «bærekraftmålene».

Det sammenfaller med prosjektet «The Great Reset», som World Economic Forum står bak: Samfunnet vårt skal rives, og eliten skal bygge opp noe nytt og bedre. Nei-nei, dette er ikke en teori. Det er en offisiell hjemmeside, til en vaskekte Bond-skurk ved navn Klaus Schwab, som er veldig stolt og åpen om hva han ønsker å gjøre. Og hvert år omsvermes han av 3000 samfunnstopper i Davos.

Fiction må henge sammen logisk. Dét trenger ikke virkeligheten gjøre.

Akkurat som i det gamle Sovjet har den vestlige globalist-eliten nær full kontroll på mainstream media. Det gjør at politikere i praksis kan gjøre hva de vil med egne samfunn: De oppløser grenser og grunnlover. Bytter ut Europas kulturmangfold med noe de kaller «flerkultur». De uthuler ytringsfriheten for å frede terrorideologier fra 600-tallet. De bytter ut sin egen befolkning med fremmede uten ID-papirer fra korrupte drittland og krigssoner, og dytter endeløst med milliarder i «bistand» til korrupte regimer.

De skaper klimahysteri og pandemihysteri, ødelegger egen valuta og går til angrep på egen industri og jobbskaping med globalisering som bare gavner Kina. De bytter ut frisk, fungerende kapitalisme med grønn planøkonomi og statlig overstyring rundt alt borgere og næringsliv foretar seg, for å «redde kloden» fra harmløs CO2. Og det nyeste på lista er å stenge ned hele samfunnet for å stoppe et virus som tar livet av mistenkelig få.

Og ingen klarer å stoppe dem. Tvert om hylles de i presse og media. Der kan de skryte fritt av sine maktovergrep offentlig, i full forvissning om at nyttige idioter vil forsvare alt de foretar seg, og deres lydige mainstream media vil kalle det «konspirasjonsteorier» hvis noen våger å påpeke at dette bærer helt galt av sted. Enhver kritikk av EU-eliten og klimaoligarkene blir øyeblikkelig stemplet som sinnssvakt.

Et perfekt politisk klima for en ekte Bond-skurk

Nettopp derfor kan den privateide stiftelsen World Economic Forum poste sin konspirasjon for å ta over verden på egen hjemmeside, og invitere 3000 prominente gjester fra makteliten hvert år til konspirasjonsmøte i Davos. Og når konspiratører poster sine egne intensjoner i full offentlighet på egen hjemmeside, og selv skryter av at de møtes for å «resette» verden etter egen fantasi – så må man jo tro på dem?

Når FN og EU selv bruker millioner på å spre konspirasjonsplanen, og Demokratenes presidentkandidat i USA baserer hele sin kampanje på å ødelegge samfunnet for å «Build Back Better», da kan vel ikke elitens lydige roboter beskylde Document.no for «konspirasjonsteorier»?

Jo da. Det kan de, og det kommer de til å gjøre, og derfor velger vi å ta tyren ved hornene: World Economic Forum er en konspirasjon som vil ødelegge vestlige land og vestlig økonomi.

Så hva er egentlig «The Great Reset»?

Kort og godt er det en «grand plan» for å innføre en helt ny politikk etter at covid-pandemien er over. Eller som det står på nettsidene:

– There is an urgent need for global stakeholders to cooperate in simultaneously managing the direct consequences of the COVID-19 crisis. To improve the state of the world, the World Economic Forum is starting The Great Reset initiative.

Ifølge Klaus «Blofeldt» Schwab har menneskeheten, kapitalismen, klimakrisen og pandemien ødelagt hele verden og vist oss hvordan vi mennesker er grådige, skitne, egoistiske og ødeleggende. Det er noe galt med oss, og vi lever feil, derfor må det innføres noe han kaller «The Great Reset of capitalism» gjennom tre hovedtiltak.

1: Å styre markedet mot mer rettferdighet, gjennom overnasjonalitet, globale handelsavtaler, skatter og avgifter.

2: Å sørge for at alle investeringer skal fremme felles mål, som likhet, bærekraft og grønne verdier.

3: Å bruke innovasjonen fra den fjerde industrielle revolusjonen, for å støtte opp om fellesskapet, særlig innenfor helse og sosiale spørsmål.

World Economic Forum mener pandemien vi er inne i, gir verden en smalt vindu for å skape en helt ny og bedre verden. Nå haster det! Pandemien viser nemlig hvordan verden «kan stå sammen» og løse kriser. Og alt dette høres jo dritfint ut … helt til man begynner å tenke over det:

Spoiler Alert: Marxisme kamuflert som grønt gull

For det første var det ikke «globalt samarbeid» som stoppet pandemien, i den grad den er stoppet: Det første globalistene gjorde, var tvert om å gjenopprette landegrenser, innreiseforbud, passplikt og lukke landene. Alt det globalistene i tiår har insistert på er «over» eller «umulig», ble gjennomført på ei uke. Simsalabim.

Suverene nasjoner lever altså i beste velgående når eliten trenger dem. Og kan man stenge land for et lite og ikke så veldig dødelig virus, så kan man naturligvis stenge det for andre farer – som migranter, islam og terrorister. På en uke om nødvendig.

For det andre startet ikke det Great Great Reset med pandemien. Tanken er tvert om koblet til eldre utopier som grønt skifte, new green deal og FNs bærekraftmål. Som igjen er rotfestet i en påstått klimakrise, som alltid befinner seg et annet sted enn der du er, og som alltid sørger for at vi har bare 10 år igjen før det er for sent… gjennom 30 år fortløpende. Det er så dumt at bare gamle, hvite menn oppdager det.

Klaus Schwab bare viderefører disse påstandene om at samfunnet og planeten er «nær sammenbrudd», samt et populistisk ønske fra eliten om endring og revolusjon – for pussig nok er det bare eliten som kan redde oss fra den påståtte katastrofen eliten selv bruker milliarder på å sannferdiggjøre. Sirkelen er sluttet.

For det tredje: Hvor har vi hørt dette snakket om å avvikle kapitalismen, starte en stor kulturrevolusjon og resette samfunnet tilbake til «år null», så folket kan få nærkontakt med landsbygdas grønne verdier og grunnleggende behov? Hvilke regimer var dét igjen? Hmm ..?

Akkurat som klima-industrien, mener Klaus Schwab at «verden er i endring», og da er det meningsløst å diskutere hva vi skal bevare. Alt er dritt, og alt skal hives ut! Euroeliten er besatt av tanken på endring for endringens skyld, og bare de kan forme et helt nytt og bedre samfunn. De er de visjonære, kloke og smarte, og folket må pent bare bli med på ferden. See?

Vel – verden er for så vidt full av både unge og gamle som mener seg kompetente til å ta over verden, definere fremtiden, innføre sin egen «grand plan» og styre samfunnet mot Soria Moria der i regnbuefremtiden med sukker på. Bevares. Alle har en diktatorspire og en profet i nabolaget. Problemet er at Klaus Schwab slett ikke er noen isolert bygdetulling med store visjoner. Tvert om.

Hvem er Klaus Schwab? Og hva er World Economic Forum? 

Klaus Schwab er en svært mektig mann i internasjonal politikk. Problemet er at han hverken er politiker eller statsmann. Han er en sivilist, født i 1938 i Ravensburg, og grunnlegger og styreleder for stiftelsen World Economic Forum, som strutter av penger og makt.

Schwab har doktorgrad i økonomi (summa cum laude) fra University of Freiburg, og ingeniørfag fra Swiss Federal Institute of Technology, samt en master i offentlig administrasjon fra Kennedy School of Government ved Harvard University. Pluss en rekke internasjonale og nasjonale utmerkelser og æresdoktor-titler, naturligvis.

Fra 1993 til 1995 var Schwab medlem av FNs Råd for Bærekraftig Utvikling, så hans flørt med grønn revolusjon er beviselig ikke ny. Han har også skrevet flere bøker: The Fourth Industrial Revolution (2016), Shaping the Fourth Industrial Revolution (2018),  COVID-19: The Great Reset (2020) og Stakeholder Capitalism (som blir utgitt i 2021, med Peter Vanham).

World Economic Forum (WEF) har sin base i et gedigent forretningsbygg i Cologny, Genève, Sveits, og er en internasjonal NGO (Non Governmental Organization) grunnlagt i 1971. WEFs oppgave er å «forbedre verdens tilstand ved å engasjere forretningsmessige, politiske, akademiske og andre ledere i samfunnet for å forme globale, regionale og industrielle agendaer», og har som motto «Committed to improving the state of the world». Intet mindre. Men hvordan?

Det årlige møtet i Davos samler hele fiffen til en lukket seanse.

Gjennom å samle 3000 ledere hvert år i Davos blir det privateide World Economic Forum en svært viktig politisk aktør – uten å ha noen politisk legitimitet. Schwab er ikke valgt av noen, har ingen over seg, ingen å svare til. Pressen har intet innsyn, ingen makt til å få ut dokumenter fra WEF, og ingen kan vite hva Schwab planlegger eller hvem han samarbeider med. 

Akkurat hvorfor denne mannen har fått hele eliten til å komme på sine samlinger, fremstår som litt av en gåte, men alle som deltar, garanterer smilende at alt går riktig for seg, at dette er viktig, og det er ingenting å henge seg opp i. Men er det sant?

For fra utsiden gjør altså Schwab nøyaktig det samme som Bond-skurker og mafia gjør: Samler folk rundt seg, kjøper seg politisk tyngde, innflytelse og lojalitet, helt uten å ha noen legitimitet.

Hva er en konspirasjon?

Davos-møtene blir naturligvis kritisert fra tid til annen: De offentlige sikkerhetskostnadene er enorme, og skattebetalerne betaler. Dannelsen av en velstående global elite uten tilknytning til folket og samfunnet bekymrer enkelte journalister, og det stilles spørsmål rundt udemokratiske beslutningsprosesser, innsyn og mangel på økonomisk åpenhet. 

Men ikke så mange spørsmål at det plager fiffen. Det finnes ikke noe makt bak det. Ingen foruten Trump kritiserer denne praksisen – og selv om alle deltakerne insisterer på at dette ikke er en konspirasjon, så har den absolutt alle indikatorene på plass:

Eliten har politiske møter i hemmelighet uten innsyn eller demokratisk sikring, arrangert av en sivilperson med ønske om å revolusjonere samfunnet gjennom sine personlige teorier om å «reformere kapitalismen» og «resette samfunnet».

Og når møtet er over, forsikrer alle at alt har gått riktig for seg, og det er ingenting å hisse seg opp over. Problemet er at de valgte å komme, men ingen tvang dem. Det samme gjelder for Bilderberger-møtene. Hvis du vil unngå å bli anklaget for å konspirere, så ikke sett deg i den posisjonen frivillig, ok? Kunne dét være noe? Og det er én ting til med denne «nullstillingen» av våre samfunn:

En revolusjon ovenfra og ned. Ikke nedefra og opp.

De fleste samfunnsrevolusjoner starter i folket. På gølvet, blant de fattige, utnyttede, elendige og massene uten mulighet og midler. Så teamer de opp, finner frem fakler og høygafler, går løs på eliten, river dem ned fra pidestallen og tar alle pengene deres. Etter mye blod og vold, og en god porsjon flaks, kan det faktisk bli noe bedre av det. Som i 1989-revolusjonen i Romania.

Men stopp litt: WEFs store nullstilling og revolusjon av samfunnet og økonomien vår, den kommer ikke nedenfra. Det gjør heller ikke den grønne revolusjonen og «omstillingen» vi «må» gjennomføre. Dette ropet om revolusjon kommer ovenfra, fra eliten som sitter på pidestallen allerede. Og de har funnet frem champagne og kanapeer og går løs på de elendige for å presse enda mer penger og makt ut av dem. Det er en omvendt revolusjon!

Er virkelig «sammensuriet» tjent med en revolusjon og omstilling som er initiert, styrt og ledet av eliten, som sender horder av barn ut i demonstrasjonstog for å forlenge kulturrevolusjonen? Vil du være med på en revolusjon som egentlig handler om astronomiske mengder cash, fagre løfter og påstått fremtidsempiri, men ingen andre synlige resultater enn høyere strømregning og miljøkriminalitet med vindkraft? Just asking …

Er ekte konspirasjoner et avsluttet kapittel i Vesten? 

Definisjonen på en konspirasjon er når hendelser har en bakenforliggende årsak som resultat av en hemmelig og ofte avledende sammensvergelse, iscenesatt av en hemmelig allianse mellom mektige personer, i stedet for åpne aktiviteter gjennom demokratiske kanaler, eller som naturlige hendelser.

Den definisjonen finner du ikke på norsk Wikipedia. Googler du «konspirasjon», får du bare opp «konspirasjonsteori» – som om konspirasjoner har blitt utenkelige og umulige. Men da bør man ha en sentral faktor i bakhodet:

Grådigheten etter penger og makt er ikke over, og ønsket om å innføre diktatur for å få «kontroll» tok ikke slutt i 1989. Husk: For folket er demokratiet verdifullt – men for eliten som allerede sitter med makta, har demokratiet egentlig ingen fordeler, bare ulemper.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.