Det WEF selv beskriver som globale ledere, samles nok en gang i Davos i Sveits for å drikke champagne og løse verdensproblemer. The Great Reset har også sin egen hær, i form av sveitsiske soldater og jagerfly.

Endelig kan denne samlingen, ledet av Bond-skurken Klaus Schwab, samles in persona, etter to år med nedstengninger som denne gjengen har forsøkt å utnytte til å skape en ny verdensorden gjennom The Great Reset.

World Economic Forum (WEF) beskriver arrangementet på sin egen hjemmeside.

  • The meeting is centered around the theme History at a Turning Point: Government Policies and Business Strategies.
  • Nearly 2,500 leaders from politics, business, civil society and media to participate in the unique spring 2022 Annual Meeting.

The world’s top leaders from politics, business, civil society, academia, media and the arts are set to descend on the Swiss mountain village of Davos in May 2022, as the World Economic Forum hosts its first in-person Annual Meeting for more than two years.

Krigen i Ukraina krever moralsk handling på globalt nivå, skriver WEF. Så er det noe om humanitære og sikkerhetsmessige utfordringer. Samtidig skal disse globale lederne bistå med humanitære, miljømessige, økonomiske og samfunnsmessige prioriteringer.

Leaders will address urgent humanitarian and security challenges as they simultaneously advance long-standing economic, environmental and societal priorities – all while reinforcing the foundations of a stable global system.

Men hva betyr dette i praksis? En kort oppsummering, basert på bøkene Schwab selv har gitt ut, og tidligere uttalelser publisert på WEFs hjemmesider:

Økonomi
Her skal hele verdensøkonomien endres til noe som de kaller «stakeholder capitalism» og den fjerde industrielle revolusjon. Dette betyr at alle interessenter, som stat, NGO-er og klimaaktivister, skal samarbeide med bedriftene for å oppnå mangfold, inkludering og utfallslikhet. Så skal man selvsagt redde verden ved bærekraftig industri.

Problemet er bare at det handler om ren tilkaringsvirksomhet, Big Business drevet av statlige subsidier som arbeiderne må betale. Det er Stalins 5-årsplaner på kokain. Og vi vanlige folk? Vi skal ikke eie noe, men være lykkelige likevel.

Sikkerhet
Her er det lett å assosiere med en annen stor organisasjon, Verdens helseorganisasjon. De vil ha kontroll over alle lands helsevesen, og Norges regjering later til å være svært innstilt på å underkaste seg et slikt globalt helsemessig regime, muligens kontrollert av Kina.

Men uansett minner jeg om munnhellet til Mark Steyn: Safety is the new shut up.

Doc-TV spesial: WHOs kongress i Genève 22.–28. mai

Miljøhensyn
Dette vet vi alt om. Vestlige land skal ødelegges økonomisk av klimatiltak, energikrise, inflasjon og skyhøye skatter, mens land utenfor den vestlige woke-sfære får gjøre akkurat som de vil. Land som Kina, India og de muslimske oljenasjonene.

Demokratiet er unødvendig, et hår i suppa, noe Klaus Schwab på en underfundig og delvis fordekt måte skriver i sin bok «Covid-19: The Great Reset».

Det er et symbol på vår tid at ting som står på offisielle hjemmesider, og i tillegg er beskrevet i en rekke bøker av den man faktisk anklager, fortsatt kalles konspirasjonsteorier.

Clarity of vision and unity of purpose will be crucial for making progress against the unprecedented complexity of a multipolar world.

Klarsyn er nødvendig. Men det er liten tvil om at Schwab, som selv har innrømmet at han har «penetrert» en stor andel av statsrådene i ulike vestlige land, ser på seg selv som den klarsynte og visjonære.

Unity – altså enhet – skapes gjennom sofistikert korrupsjon og svingdør-samfunnet. Norske politikere som Børge Brende og Espen Barth Eide er eksempler på dette. Selv tronens arvtagere er inkludert i denne suppa.

The philosophy of collective action has endured for more than 50 years and it has never been more needed than now. The meeting is the starting point for a new era of global responsibility and cooperation. The moment demands it.

Denne gjengen vil gjøre som Stalin, de vil kollektivisere. Det er ren kommunisme, men i global skala. Og de krisene som kan lure folk til å tro på WEF, energikrisen, woke-hysteriet og den kommende matvarekrisen, er skapt av de samme folkene.

Over the past two years, the World Economic Forum has strengthened its impact initiatives, which deal with issues ranging from COVID-19 and climate change to education as well as technology and energy governance.

Her sier WEF mellom linjene hvordan de har utnyttet pandemien til å styrke seg selv. Var WEF en aktør i å skape selve krisen? Det kan jeg ikke konkludere med, men mistanken ligger der. For boken til Schwab som beskrev hvordan man skulle utnytte Covid-19 til å restarte samfunnet og Build Back Better, kom ut nesten umiddelbart etter at verden gikk i full krisemodus.

The Great Reset: Demokratiets undergang?

Uansett møter 50 statsledere lydig opp i Davos i dag, og i tillegg 300 andre representanter for myndigheter fra ulike land. Over 400 ledere fra ulike medier er på plass for å hylle WEF.

Selvsagt er også yngre folk representert, gjennom nettverkene Global Shapers og Young Global Leaders. Disse er ikke alltid så veldig unge, men sammenlignet med Schwab (84) er jo de fleste relativt sett unge.

Listen over offentlige figurer som deltar, kan du se her.

For å sørge for sikkerheten til disse viktige menneskene stiller det sveitsiske forsvaret opp med 5000 soldater. Jagerfly skal sikre luftrommet over elitens møteplass. Det er som om de er i ferd med å bygge opp en egen hær. Samarbeidet mellom WEF og den sveitsiske hæren har pågått lenge.

Det kan virke uoverkommelig å bekjempe denne privatflygende gjengen av klimasvin som krever at vi skal sulte og fryse for å redde kloden, og være fornøyd med kun å eksistere, uten eiendomsrett og ytringsfrihet.

Men det er alltid håp. Som Victor Davis Hanson sier det: Det blir nok en Great Reset. Men ikke nødvendigvis på den måten disse styrtrike og privilegerte snobbene ser for seg.

Les også:

«The Great Reset» er i ferd med å bli virkelighet, men ikke slik elitene tror

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.