Klaus Schwabs World Economic Forum har avbrutt all kontakt med Russland og fjernet Putin fra WEFs hjemmeside.

Klaus Schwabs globalistiske World Economic Forum (WEF) har kunngjort at de har kuttet «alle forbindelser» med den russiske regjeringen og president Vladimir Putin, på grunn av den pågående invasjonen av Ukraina.

– Vi står ikke i kontakt med noen sanksjonert person og har frosset alle relasjoner til russiske enheter, sa talsmann Amanda Russo til Politico denne uken.

Putin var allerede fullstendig borte fra WEFs nettsted før Russos kunngjøring:

WEFs beslutning kommer samtidig med at USA, EU, Canada og flere andre land har innført lammende sanksjoner mot Russlands økonomi og banksektor, så vel som russiske politikere, oligarker og Putin selv. Dusinvis av store selskaper har innstillet forretningsdriften i landet.

WEFs offentlige frakobling fra Russland kommer noe overraskende på grunnlag av det nære forholdet de tidligere har pleiet med Russland. Ikke bare har Putin flere ganger vært hovedtaler for organisasjonen Klaus Martin Schwab leder, men han er også utdannet ved WEFs Young Global Leaders-program, et program som har produsert maktmennesker som for eksempel Canadas statsminister Justin Trudeau, USA transportminister Pete Buttigieg, New Zelands statsminister Jacinda Ardern og Tysklands Angela Merkel – med andre ord noen av Vestens mest hårdhendte selgere av globalistiske ideer.

WEF bruker sine programmer til å infiltrere regjeringer rundt om i verden med lojale politikere som kan fremme globalistisk tankegods. Schwab skryter åpent av hvordan de er i stand til å infiltrere regjeringer fra innsiden, ta en titt på dette klippet fra en tale i 2017:

Konspirasjonsteoriene om World Economic Forum er mange og seiglivede. WEFs toppmøte i 2020 hadde temaet «The Great Reset» og hevdet at covid-krisen var en mulighet til å ta et nytt grep om verdens problemer. Forestillingen kan forsøkes sammenfattet til at «Den store tilbakestillingen» er den globale elitens plan om å innføre en ny verdensorden hvor privat eiendom avskaffes, covid løser overbefolkningsproblemene og at det som blir igjen av menneskeheten slavebindes av vaksiner.
Politico: Davos freezes out Putin and Russian oligarchs

Les og se:

The Great Reset: Demokratiets undergang?

Kjøp Asle Tojes bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.