Den konservative kanadiske politikeren Pierre Poilievre som er den som mest sannsynlig vil erstatte Justin Trudeau, sa idag at han ville forby ministre i hans regjering i å delta på World Economic Forum (WEF).

WEF er kontrollert av Klaus Schwab og han har tidligere brisket seg med å ha innflytelse over Justin Trudeaus regjering. Canadas visestatsminister og finansminister Chrystia Freeland har sittet i WEFs styre. Hun har uttrykt støtte til WEFs radikale standpunkter innen både miljø og økonomi. 

WEF har ingen formell innflytelse på noen regjering noe sted, men en mengde politikere i posisjon – spesielt i den vaksinerte del av veden, er åpenbart påvirket av WEFs globalistiske agenda.

Poilievre markerer med sin offentlige uttalelse at om han blir statsminister, vil hans kabinett bli av en helt annen kategori enn Trudeaus. At konservative parlamentsmedlemmer med sympatier for organisasjoner som WEF vil bli tilsidesatt, tyder også på en klarering av det konservative partiets posisjon overfor globalismen.

Les også:

Justin Trudeau: – De uvaksinerte må ta konsekvensene av sine valg

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.