World Economic Forums nye logo for møtet på luksushotellet «The Athenee» i Bangkok kommer i to versjoner. I den ene sees et tydelig, omvendt hakekors.

Dette symbolet for «APEC CEO Summit Thailand 2022» gir WEF-kritikerne rikelig med fornærmende ammunisjon mot WEF og organisasjonens grunnlegger, tyskeren Klaus Martin Schwab (84).

Det eksisterer allerede tallrike «konspirasjonsteorier» om World Economic Forum, og de får ny og frisk vind i seilene – og denne gang som så mange ganger før, er det materiale hentet direkte fra WEF selv som puster til blæsten. 

På Twitter skriver Wall Street Silver at det skurrer:

– Hvis du blir nødt til å forklare at logoen din ikke er et nazisymbol, bør du kanskje endre den.

Kritikken mot rikmannsklubben WEF kommer fra mange hold. Det stilles spørsmål ved hva Klaus Schwab hadde å gjøre på G20-møtet for verdens ledere på Bali fornylig. Erkebiskop Carlo Maria Vigano, tidligere generalsekretær i Vatikanet, ser et storstilet globalt kupp:

–  Dette er et globalt kupp. Det er viktig at folk reiser seg og at det innledes en internasjonal juridisk prosess. Dette er en nært forestående og alvorlig trussel. Globale ledere er slavebundet og utpresset av denne internasjonale mafiaen. World Economic Forum er i stand til å gjennomføre kuppet.


Les mer om Klaus Schwab. Er det han som utnevner topplederne i verden?

Hva gjør Klaus Schwab på G20-topp­møtet? Ingen utnevnte ham til verdens­leder

 

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!


Julegavene finner du hos Document!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.