En belgisk topp-psykolog har mistet lisensen etter på sosiale medier å ha talt World Economic Forum (WEF) og deres «Great Reset»-agenda midt imot.

WEFs marionett-regjering

Psykologen Steve Van Herreweghe er blitt suspendert i to år for sine uttalelser på nettet om The Great Reset og WEF. Han har til hensikt å anke Psykologkommisjonens disiplinære komités avgjørelse.

Van Herreweghe ga på Twitter uttrykk for bekymringer over The Great Reset og World Economic Forum, som han mener er komponenter i etablering av en «ny verdensorden». Han har pekt ut virologene Steven Van Gucht og Marc Van Ranst som «almindelige, godt betalt narsissistiske gisler bestilt av WEFs marionett-regjering».

Van Gucht var en nøkkelfigur i Belgias kontroversielle covid-respons, mens epidemiologen Van Ranst tok sterkt til orde for nedstengninger og harde tiltak for å kontrollere befolkningen.

Transseksuell fremmedgjøring

Van Herreweghe har koblet energikrisen, økonomisk krise, Ukraina, klima og kjønnsidentitetspropaganda til «Great Reset». 

Han beskriver transseksualitet som et «eksempel på hvor fremmedgjort mennesker er fra sin dypere natur» og advarer om at bagatellisering av seksualitet i siste instans kan medføre normalisering av pedofili.

Sensurens og kaneselleringskulturens tid

Suspensjonen handler om mer enn Van Herreweghes person:

– Problemet handler ikke om min tittel, men snarere om retten til å ytre seg i sensurens og kaneselleringskulturens tidsalder. Det handler om viktigheten av presis informasjon uten politisk eller kommersiell slagside. Det handler om kontakt med vår kollektive bevissthet og om noe som er større enn det misforståtte jeg som vi alle sitter fanget i.

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.