Den globale klimaeliten samler seg i Glasgow. Er dette scenen hvor drømmen om et nytt samfunn skal settes i verk? Bond-skurken Klaus Schwab er lederen for den nyliberale klassen som fremmer en slik utvikling. Men hvor stor støtte har hans dystopiske drømmer «The Great Reset»?

I en artikkel i RT beskriver skribenten Brendan Heard hele sirkuset som en falsk utopi som fremmes av sjarlataner. Og vestlige politikere virker hypnotiserte og gjentar slagordet «Build Back Better» som tanketomme, plaprende papegøyer.

Når dette slagordet brukes av den globale eliten, betyr det at de har svelget tankegodset bak «The Great Reset» med hud og hår. Og hvem utgjør fienden for disse kreftene?

Det er selvsagt middelklassen som må ta støyten. For å presisere: Jeg mener den delen av middelklassen som ikke lever av statens gunst. Det er ikke akademikere, byråkrater og andre statslønnede som er fienden. Det er vanlige arbeidsfolk som er i stand til å forsørge seg selv, som eier eiendom og som har egne meninger.

Altså hele grunnfjellet som har skapt de moderne velferdsstatene, som dessverre endte opp som rene selvmordspakter.

Probably the most disturbing part of The Great Reset is how much it strongly resembles business-as-usual, only with EXTRA globalism. Most of the plan’s outlines include a further weakening of national boundaries and individual national autonomy, in favour of a more ‘universal governance.’ As usual, it is the rapidly vanishing Western middle class which must shoulder this burden, as their freedoms are further curtailed to meet the quotas of corporate-media-fuelled activism.

Les også: Velferdsstaten: Utopien som endte opp som en selvmordspakt

Støtten fra vestlige politikere er massiv og inkluderer velkjente figurer som Boris Johnson, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Kyriakos Mitsotakis, Mark Rutte, Pedro Sánchez, Erna Solberg, Volodymyr Zelensky, Justin Trudeau og Joe Biden.

I 2030 skal vi ikke eie noen ting, og være lykkelige. Dette er den dystopiske fremtiden som den globale eliten forsøker å selge oss. Selv hjemmet vårt skal være tilgjengelig for andre.

The Great Reset: Demokratiets undergang?

My home is my castle, sa britene en gang. Dette er historie. Eiendomsretten er en begrensende faktor for de kreftene som vil kontrollere alt. Med sterke krefter i ryggen, som NATO, EU, FN og World Economic Forum, og med støtte fra Big Tech og det aller meste av main stream media, så er det en nesten uoverkommelig motstander man ypper til strid med.

If an emotionally charged, politically vague and ultimately ineffectual edict or bill is proposed by one of these entities – each resembling a shabby, globe-trotting team of insurance salesmen – our effete politicians line up to show the most fervent compliance.

Det er David mot Goliat. Men husk: David vant kampen mot kjempen.

Alt kjøres gjennom en kjøttkvern bestående av LGBTQI (QWERTY)-rettigheter, antirasisme, safe spaces, mikroaggresjoner, hvite privilegier, kulturell appropriasjon (som hva det er lov å kle seg ut som på Halloween), krenkelser, kvinnekvotering, lover mot hatkriminalitet, multikultur, hjernevask, transaktivisme og kanselleringskultur.

Som et mørkt, knusende teppe over det hele blir vi langsomt kvalt av «klimakrisen» og den evige kampen for å utslette det vestlige hegemoniet.

Som Mark Charney skrev i The Economist:

Consider “the gulf between what markets value and what people value will close” and “we want more attention paid to scientific experts. No one can “self-isolate” from climate change so we all need to “act in advance and in solidarity.” There is much talk of the pursuit of “fairer and equitable outcomes.”

«Equity» betyr ikke like rettigheter, men likt resultat, uavhengig av innsats og evner. Equity er ren kommunisme, og umulig uten altomfattende tyranni. Et eksempel er begrepet likelønn, som erstattet begrepet lik lønn for likt arbeid, som de aller fleste er villige til å akseptere.

«The Great Reset» er en global fantasi, men spørsmålet er om våre politikere faktisk forstår hva de drømmer om. Lara Logan er tydelig: Alt skjer bevisst, alt er planlagt. Selv trodde jeg lenge at problemet var manglende hjernekapasitet blant vår såkalte elite, men nå er jeg sannelig ikke sikker.

For de valgene som tas, er så konsekvente, og tilnærmet 100 prosent utformet for å ødelegge livet til den skattebetalende middelklassen, som tvinges til å finansiere sin egen reise mot undergangen.

Å prioritere norske skattebetalere vil for en norsk statsminister være jevngodt med ren rasisme. Den nye regelen virker enkel: Alle skal få, bortsett fra dem som betaler regningen.

Mange nordmenn tror fortsatt at staten vil oss vel. Empirien skriker det stikk motsatte. Vi må klare oss selv, så godt det lar seg gjøre.

Vaksinetvangen er bare en del av presset man utsettes for. Norske myndigheter har vært mer edruelige enn mange andre, men det som skjer i land som Skottland, Australia, New Zealand, Italia, Frankrike og Hellas er skremmende.

As far as their amazing coordinated pandemic response goes, this appears to be nothing more than forced world-wide vaccinations for EVERYBODY. According to Klaus Schwab himself: “As long as not everybody is vaccinated, nobody will be safe.” To which the attendant neo-liberal world leaders nodded in re-affirming unison, repeating in unison their mantra: “Global public good.”

Schwab vil skape en ny etisk kapitalisme, gjennom internasjonale avtaler som er transparente og bygger på internasjonalt samarbeid og fordeling av ansvar. Alt innpakket i en vag form for bærekraft. Det høres jo fint ut.

Les også: Agenda 2030: Glansbildet med monsteret bak

Men nordmenn skjønte fort at noe var galt da politikere og kongelige begynte å bære sin Agenda 2030-pin med stolthet, midt under en verdensomspennende krise som følge av de strenge koronatiltakene. The devil’s in the details, sier man gjerne. Her var djevelen overtydelig og uttalt. Globalt, sosialistisk tyranni er den nye Guden.

The Great Reset website appears to be little more than an advertisement for modern pod-living. It seems to style itself as a low-carbon dream-life (without loss of modern convenience) to effeminate hipsters. One can see slovenly-looking neo-liberal youths, frequent references to LGBTQ+ values, and an overall urgency about carbon footprints.

Les også: Drøyt fra Faktisk.no: Knytter motstand mot FN-pin til rabiate holdninger

WEF består av ekstremt privilegerte mennesker fra en internasjonal elite av «anywheres», som ikke behøver å bekymre seg over strømregninger og klimaavgifter, men som mesker seg på russisk kaviar, fancy middager og dyre viner. Alt finansiert av oss skattebetalere.

Allikevel gir de inntrykk av å representere grasrota, og de skyver gladelig en forvirret svensk jente med Asperger foran seg. De har ingen problemer med å skremme vettet av europeisk ungdom, som bokstavelig talt lærer at de kan utløse steinras hvis de spiser en burger.

Les også: Kampanje: NRK Supers klimaserie trues med anmeldelse

Løgnen er på Goebbels-nivå: Den er så enorm, og blir gjentatt så mange ganger, av folk som egentlig burde jobbe for oss, at mange gir opp i ren utmattelse. Det er enklere å tro på det umulige enn å velge den tunge veien via sannheten.

Frihet er for krevende for mange. For med frihet følger ansvar. Hvem gidder slikt?

Da er det enklere å overlate den fjerde industrielle revolusjonen til Schwab og resten av mafiaen. Det blir sikkert bra. Snart er vi opphøyet til transhumanister hele gjengen, Homo Deus er drømmen, evig liv i en singularitet bestående av null og en, alt under kontrollen av kunstig intelligens.

This sounds like cartoonish optimism, as many of these technologies are anything but clean and don’t seem to de facto relate to side-stepping out of industrialism or anything else. On top of that, fewer than 9% of companies use the machine learning, robotics, touch screens and other advanced technologies listed as somehow ‘changing everything.’

Stakeholder capitalism, as a concept, does not explain itself as foolproof, and will no doubt be freely interpreted by the likes of Silicon Valley or supply chain conglomerates.

The Great Reset er en falsk utopi som enkelt kan avsløres som en ren dystopi. Schwab er som en bruktbilselger som vil selge oss et vrak han beskriver som en limousin.

Vår jobb er å si nei takk til hele opplegget, og utnytte stemmeretten så lenge den fortsatt eksisterer.

Now is the time to look much more closely at The Great Reset, a fake Utopia being sold to us by charlatans 

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.