Når man hører på NRK fremstår Kabul og Afghanistan som en avgrenset krise, humanitær i karakter. Den som følger amerikanske medier ser at det handler om noe langt mer: Tilliten ikke bare til presidenten, men til hele systemet.

Det amerikanske forsvar er mer opptatt av å bekjempe white rage enn Taliban.

Biden-administrasjonen er mer opptatt av å sluse ulovlige migranter inn i USA i hundretusentall enn å få ut amerikanske borgere fra Afghanistan.

Amerikanere får med seg forskjellen og Bidens popularitet har falt som en sten. Å la egne borgere bli igjen bak fiendens linjer er noe folk flest ikke vil tilgi.

De ser intervjuene hvor han svarer «men det er lenge siden» om mennesker som er knust i stimmelen.

Klokkene ringer for Biden, men ringer de også for USA?

22 av 23 diplomater ved ambassaden i Kabul sendte et brev opp gjennom systemet der de advarte mot hva som kom til å skje.

De ble ikke hørt.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.