Kaos er noe enhver hersker skyr som pesten, men mange vil mene at president Biden målbevisst har ledet USA ut i kaos. Det er mange indikatorer på at amerikanerne snur seg vekk fra Biden og frykter fremtiden. Kaoset i Afghanistan skremmer fordi det minner om kaoset på grensen mot Mexico.

Ukontrollerte menneskemengder. De har kartellene som puster dem i nakken og avkrever dem penger, og tvinger dem til prostitusjon. I Kabul er det Taliban. Men akkurat som Biden åpenbart samarbeider med kartellene, kan man lure på om han ikke gjør det samme i Afghanistan. Etterretningen har selvsagt visst lang tid i forveien hva som holdt på å skje. Likevel gikk USA med på å overlate den enorme Bagram-basen til Taliban. Dermed avskar de seg selv fra å støtte alle de sivile som skulle evakueres. De visste at de kom til å bli prisgitt Taliban. Det var ikke noe som kom brått på.

Dermed må man spørre: Hvor kynisk går det an å bli? Selv wokemediene reagerer på at Biden har påført USA et stort nederlag. Men det synes ikke om om Biden selv oppfatter det slik.

Pressetalsmann for Pentagon, admiral John Kirby klarte på direkte spørsmål ikke å svare på om USA anser Taliban for å være en fiende. Han stotring og stamming sier alt.

Følg oss på Rumble!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.