Norske medier er i mono om krigen i Ukraina. Jonas Gahr Støre la frem et forsvarsbudsjett denne uken som ved nærmere ettersyn var beskjedent, selv om Støre påstår at «vi lever i en skjebnetid». 2-prosentmålet er utsatt til 2026.

Får folk dette med seg?

Krigen går ikke så bra. Vi har hørt at det er stillstand. Journalister forsøker å stive opp publikums moral. Stoltenberg er for n’te gang i Kyiv. Men jo mer han prøver, jo mer svulstig høres det ut.

Vi hører flere land si at ammunisjonslagrene er ved å gå tomme. Nato har rett og slett ikke produksjonslinjene som skal til. Selv USA vil ikke ha skrudd opp kapasiteten før i 2025.

I mellomtiden er amerikanerne ved å gå trøtte. For første gang denne uken var det et flertall blant Republikanerbe i Representantenes hus som stemte nei til mer våpenhjelp. Det er krise for Demokratene og Biden.

State Department skriver rapporter om at korrupsjonen i Kyiv representerer en fare for amerikansk støtte. Men hva med Biden-familiens korrupsjon i Ukraina? Det er to sider av samme sak.

Velkommen til Dagsorden!

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig kl. 22:00

Podbeaan:

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.