Vi er vitne til at det mektigste embetet i verden bekles av et senilt menneske som i sin lange politiske karriere har utmerket seg ved ikke å utmerke seg. Vi må anta at det var derfor han ble valgt. I hvert fall sørget FBI for at alle varsler ble notert og lagt i skuffen. FBI beskyttet Biden-familiens korrupsjon. Det er ugjendrivelig.

Når man vet dette – og vi har etter hvert tonnevis med materiale – er det desto mer skremmende hvordan Trump er blitt bekjempet fra dag én. Det kan bare bety at de kreftene som satte inn Biden har sett Trump som en dødelig trussel. Hvorfor? Er det America First som de er imot? Det er vanskelig å trekke noen annen konklusjon.

De samme kreftene vil påføre Russland et knusende nederlag på slagmarken. Samme dag som Finland blir med i Nato, sier generalsekretær Stoltenberg at så snart krigen er over må Ukraina bli med i Nato. Det er den røde linjen Russland tydelig har sagt fra om. Likevel krysser Stoltenberg den samme dag som Finland blir med. Det kan ikke oppfattes som annet enn en villet provokasjon i Moskva. Og ganske riktig, dagen etter sier Putin at forholdet mellom Russland og Norge aldri har vært dårligere.

Emmanuel Macron og Ursula von der Leyen er i Beijing for å snakke Ukraina. Er det der freden skal smis? Kina har posisjonert seg som mekler. Partene kan møtes i Beijing. Hvis freden inngås der vil det markere et skifte av verdens sentrum fra Washington til Beijing og det vil ha enorm symbolsk og realpolitisk betydning.

Pilene peker i en slik retning.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.