Et kjennetegn ved den nye sikkerhetsstaten i USA er at mediene er lojale støttespillere. De har oppgitt sin maktkritiske rolle. Det prosjektet som de fire nordiske statskringkasterne gikk ut med onsdag om at 50 russiske skip spionerer mot Norge og danske vindfarmer, er et eksempel på den integrasjonen som skjer mellom medier og myndigheter. Det har pågått i USA i mange år. Nå skjer det i Norden. Det skjer samtidig som Sverige og Finland blir medlem av Nato.

Krigen har virket som en akselerator.

Tucker kunne i natt fortelle at State Department har sendt et brev til Moskva om at amerikanerne har noen atomforskningsprosjekter på kjernekraftverket i Zaporizjzja som russerne må være forsiktige med. Hva kan USA drive med på kjernekraftfeltet som de ikke kan gjøre hjemme? Dette stinker. Og det kommer out of the blue. Tucker minner om at Fox ble ledd ut da de sa at USA drev biolaboratorier i Ukraina, men så sa viseutenriksminister Victoria Nuland at det stemte.

[arve url=»https://rumble.com/embed/v2gs4ru/?pub=7qe73″ /]

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.