Det er et drama på gang i USA som er både historisk og uten sidestykke. Eliten i verdens mektigste nasjon har valgt seg en leder med så mange svin på skogen at han gjør hva de vil. Det er ikke Biden som har funnet åpne grenser og å kjøre dollaren i senk.

Et banner på Fox News som sa at Biden er en diktatorspire som fengsler sin rival har satt fyr i landskapet og viser  hvor mye som står på spill og at eliten går på nåler.

Tucker er tilbake i gammel god form. Han kan levere en forskjell. Hans nådeløse dissekering av Biden er like mye et oppgjør med de som valgte han.

Nå er det Trump som er på offensiven, dvs anklagene mot ham er bagateller mot det Biden står i til haken.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.