Idet Norge setter inn en multikulturell kultur- og likestillingsminister i sin higen etter såkalt mangfold, stemmer amerikansk høyesterett mot kvotering, med den potensielle konsekvensen at såkalt affirmative action blir avskaffet, og det kan få betydning for Europa.

Den vestlige politikken er samkjørt, og ofte diskutert og vedtatt bak lukkede dører på toppmøter i regi av overnasjonale organisasjoner. Nå har amerikansk høyesterett blitt et hår i suppa, og forhåpentligvis vil det gi ringvirkninger ellers i Vesten.

Et problem snart ingen kan styre unna, er Biden-mafiaens korrupsjon, som til og med system-medier har blitt sultne på. Det er kritikk i emning, selv om enkelte serverer tårevåte historier om hvordan Joe Biden først og fremst er en omsorgsfull far. Det hjelper lite når du kjører en hel nasjon i grøfta for egen vinning, og det er ikke en hvilken som helst nasjon; det er frihetens land. Biden-familien står for den største korrupsjonsskandalen i amerikansk presidenthistorie. Hva enn de skulle finne på å anklage Trump for, når det ikke Biden til anklene.

Desperat forsøker sumpen å avlede befolkningen med «krigen for demokratiet», altså Ukraina-krigen og landets øverste leder, som nå viser sitt sanne ansikt: Zelenskyj stenger ned demokratiske valg.

Velkommen til Dagsorden med Hans Rustad og Rebecca Mistereggen.

Sendingen er ferdig prosessert

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.