Gapet mellom folk og stat, et globalitært, overstyrende statsapparat vel å merke, blir større og større. Både i positiv og negativ forstand.

Mens Norges klimaminister Espen Barth Eide jubler over at amerikanske myndigheter ødelegger landet, og svenske politikere legger seg på rygg for islam, har en føderal amerikansk dommer i en knusende dom over Biden-administrasjonen gitt det amerikanske folket en seier over sensur-sammensvergelsen mellom Big Tech, Big Pharma, etterretningstjenester og myndigheter.

Statsminister i Alberta, Canada, Danielle Smith, viser dessuten mot, ryggrad og vilje til å snu den totalitære trenden i et av Vestens mest rammede land: Diskrimineringen av såkalte uvaksinerte settes på agendaen, og hun forsøker å rydde opp.

Det er blant temaene Erling Marthinsen, Christian Skaug og Rebecca Mistereggen tar opp i kveldens sending, før Hans Rustad og Geir Furuseth tar tak i norske politikeres skyggesider og skjulte nettverk. Vi kan vel mildt sagt si at det er mye «shady» atferd blant vår egen elite, pun intendend.

Velkommen til kveldens Dagsorden.


YouTube SENSURERT versjon (vi har moro med YouTubes sensur når “farlige” temaer taes opp)

Rumble

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.