Dersom du trodde sensur og samarbeid mellom overnasjonale organer og Big Tech var ille nå, bør du som elsker frihet og vil ha deg frabedt å leve under orwellske tilstander hvor myndighetene eier både kroppen og hjernen din, sperre opp øyene og spisse ørene, for EU-kommisjonen vil presse gjennom sentralisert informasjonskontroll i hele unionen.

Slik vil de kontrollere hva du som konsumer får tilgang på av informasjon, og har samtidig utnevnt seg selv som «uavhengig» kontrollorgan for at det hele går såkalt ryddig for seg. Man kan fristes til å tro at de har latt seg inspirere av Trusted News Initiative til å eliminere pressen, individene og informasjonen de selv ikke liker.

Hvilken rolle har egentlig media, dersom det ikke innebærer å gå myndighetene i sømmene?

Velkommen til Dagsorden.

Video blir tilgjengelig kl. 20:00

Rumble videospiller blir tilgjengelig her kl. 20:00

Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.